Hoogwaardige rvs zwenkwielen van TORWEGGE

Gebruik onze rvs zwenkwielen van chroom-nikkelstaal, die geschikt zijn voor gebruik bij continue natheid. Het materiaal is hooggelegeerd en roestvrij, zodat de rvs zwenkwielen langdurig bestand zijn tegen luchtvochtigheid, damp of vloeistoffen. Informeer nu bij TORWEGGE over onze zwenkwielen van rvs voor continu gebruik in natte omgevingen!

Lichte rvs zwenkwielen

Voordelen en uitrusting van rvs zwenkwielen

De hoogwaardige rvs zwenkwielen zijn bij TORWEGGE verkrijgbaar met een bok- of stuurbehuizing. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een dubbele stop of een bevestigingsplaat. Rvs zwenkwielen zijn echter ook verkrijgbaar in kunststof, hoogwaardig polyurethaan of rubber in verschillende kleuren. Zo beschermt u gevoelige ondergrond tegen mogelijke sporen. Nog een voordeel van rvs zwenkwielen is dat ze slag- en slijtbestendig zijn. Ze hebben een lange levensduur en slechts een geringe rolweerstand, zodat uw goederen zonder problemen getransporteerd en bewogen kunnen worden. Bovendien kunnen ze ook worden gebruikt bij hoge temperaturen. Maak gebruik van de mogelijkheid om onze rvs zwenkwielen helemaal aan uw eisen aan te passen en zo uw materiaalstroom te optimaliseren!


Het draagvermogen van onze rvs zwenkwielen is per uitvoering verschillend. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lichte zwenkwielen van rvs met een draagvermogen van maximaal 100 kg of 400 kg. De zware rvs zwenkwielen van TORWEGGE zijn daarentegen geschikt voor gewichten tot 1000 kg. Daarmee kunnen ook zware goederen zonder problemen en met hoog rolcomfort in uw bedrijf worden getransporteerd. 
 

Zware rvs zwenkwielen

Gebruik van rvs zwenkwielen

Rvs zwenkwielen kunnen vanwege de hoogwaardige materiaaleigenschappen in de meest uiteenlopende omgevingen en bedrijven worden gebruikt. Zo zijn ze vanwege hun bestendigheid tegen temperaturen en natheid bijvoorbeeld geschikt voor omgevingen waarin hoge eisen aan hygiëne en reinheid worden gesteld.  Dat komt ook doordat ze eenvoudig te reinigen zijn. Rvs zwenkwielen kunnen daarom zowel in ziekenhuizen alsook in onderzoek en industrie worden gebruikt. Ook de levensmiddelenindustrie profiteert van het gebruik van rvs zwenkwielen, omdat deze voldoen aan de hoge eisen van de levensmiddelenveiligheid en juist bij processen in ovens of koelhuizen bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Zo zorgt u met het gebruik van rvs zwenkwielen in deze omgevingen voor effectieve procesverlopen. 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Vraag nu hoogwaardige rvs zwenkwielen aan

 

Voor een effectief en jarenlang gebruik van rvs zwenkwielen moeten deze precies aan uw toepassingsgebied zijn aangepast. TORWEGGE heeft een uitgebreid assortiment aan rvs zwenkwielen, die ook onder extreme omstandigheden zoals natheid en temperaturen onberispelijk werken en lasten tot een ton kunnen bewegen. Kies ook de voor u geschikte rvs zwenkwielen en profiteer van de kwaliteit van onze zwenkwielen en wielen. Voor transport van goederen tot tien ton adviseren wij daarentegen onze zwaarlast-zwenkwielen. Mocht u vragen hebben over onze producten of twijfelen of u ook echt de geschikte rvs zwenkwielen voor uw omgeving hebt gekozen, kunt u altijd contact met ons opnemen. 

 

Naar het contactcenter