Transportwieltjes in talrijke varianten

Met behulp van transportwieltjes kunnen uw goederen probleemloos en optimaal worden verplaatst. De wieltjes worden gebruikt in diverse transportsystemen, alsmede in doorrolstellingen, rollenbanen en rolrails. Afhankelijk van de coating kunnen transportwieltjes verschillende gewichten dragen. TORWEGGE levert een standaard programma van transportwieltjes , maar ook speciale uitvoeringen. Standaardwieltjes zijn verkrijgbaar in een diameter van 28 tot 120 mm en in diverse materialen. Deze kunnen lasten tot max. 200 kg per transportwieltje transporteren. Zo heeft u de mogelijkheid om onze universele rolrails, collirolrails, palletrolrails en zware-last rolrails individueel te configureren. Gebruik de transportwieltjes die precies geschikt zijn voor de toepassing in uw bedrijf!

Het aanbod van transportwieltjes bij TORWEGGE

TORWEGGE transportwieltjes zijn verkrijgbaar met glij- of kogellagers. Zij worden gebruikt in transportsystemen, op assemblagestations, in de machinebouw en op vele andere gebieden. De standaard transportwieltjes zijn bestand tegen een belasting tot 200 kg per wieltje en zijn verkrijgbaar in een diameter van 28 tot 120 mm. Afhankelijk van hun toepassing kunt u kiezen tussen transportwieltjes van materialen als kunststof, blank of gegalvaniseerd staal, met een coating van pvc slang, rubber of polyurethaan.  Transportwieltjes van staal zijn bestand tegen een belasting tot 200 kg en zijn daarmee geschikt voor zwaar vervoer. Deze hebben bovendien kogellagers. Voor de verplaatsing van kwetsbare of gevoelige transportgoederen worden transportwieltjes van polyurethaan, rubber of pvc slang aanbevolen. Behalve deze varianten leveren wij ook transportwieltjes met een flens als zijgeleiding, die ervoor zorgt dat het wieltje altijd gecentreerd blijft.

Het aanbod van alzijdige wieltjes van TORWEGGE

Gebruik als alternatief voor transportwieltjes TORWEGGE alzijdige wieltjes voor het transport van lichte tot middelzware lasten van max. 120 kg. Deze moeten worden geïnstalleerd in de hoofdtransportrichting, aangezien de rolweerstand groter is in de secundaire transportrichting. Alzijdige wieltjes maken het mogelijk goederen te draaien, te verdelen, te duwen en te vervoeren, aangezien zij 360° draaibaar zijn. Ze zijn gemaakt van polyamide met assen van roestvrij staal. De rolmantels zijn voorzien van ribben, met daartussen zes alzijdige wieltjes.

Indien hoofdzakelijk gevoelige of kwetsbare goederen worden getransporteerd, bevelen wij onze alzijdige wieltjes van polyamide aan. Hierbij heeft elke roller vier tonrollen en elke dubbele roller acht dubbele rollen, die geschakeld zijn gemonteerd.

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Transportwieltjes ontdekken bij TORWEGGE

 

Door ons veelzijdig aanbod van transportwieltjes vindt u bij TORWEGGE beslist het juiste product voor uw toepassing. Wij bieden ook andere accessoires aan

Transportbandtechnologie. U kunt onze transportwieltjes ook combineren met onze rollenbanen om een vloeiende transportstroom te creëren.

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over onze transportwieltjes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundig personeel helpt u graag.

 

Transportwieltjes in onze catalogus