Herhaaldelijk bukken of onhandig graaien is verleden tijd

 

Onze duurzame retractors en balancers, ook wel veerbalansen genoemd, zorgen ervoor dat er in uw productie- of montagehal lichter en sneller gewerkt kan worden. Gereedschap wordt hieraan opgehangen, zodat de werkplek ook na het wisselen van gereedschap netjes opgeruimd is.

Hoe een retractor werkt?

Er hangt een karabijn met een koord (o.i.d.) van een aan de wand geïnstalleerde inrichting. Het gereedschap wordt aan de karabijn bevestigd. Zo kan de werknemer de karabijn naar zich toe trekken om het gereedschap in de hand nemen. Daarna keert de karabijn terug naar de uitgangspositie.

Balancers dienen daarentegen voor het uitbalanceren van het gewicht van het gereedschap, zodat dit continu in een bepaalde positie wordt gehouden.

 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Hebben we uw interesse gewekt?

 

Bent u geïnteresseerd in onze retractors en veerbalancers? Wat fijn om te horen! Als u meer informatie of technische gegevens wilt inzien, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard helpen we u ook graag via ons contactcenter bij het kiezen van een geschikt product.

 

Naar contactcenter

Arbeidsergonomie binnen de intralogistiek

 

Een ergonomische werkplek bevordert de gezondheid en voorkomt ziektegevallen die vaak beginnen met een onjuiste lichaamshouding. Daarom is het noodzakelijk de werkprocessen binnen uw bedrijf eens goed onder de loep te nemen.

Demografische verschuivingen hebben ook invloed op intralogistiek. Daar komt in deze bedrijfstak, net als op veel andere plekken, ook nog een tekort aan vakmensen bij. Aandoeningen aan spieren of botten zijn in deze sector geen zeldzaamheid.

Probeer eens een nieuwe aanpak! Ons team helpt u graag bij het ergonomisch inrichten van uw intralogistiek.

 

Direct advies aanvragen