Rolrails en wieltjesrails voor talloze toepassingen

Met onze rolrails is uw materiaaltoevoer flexibel voor het efficiënt verplaatsen van lichte en zware goederen. Het assortiment omvat lichte wieltjesrails, middelzware universele rolrails, robuuste rolrails voor pallets of zware lasten. Ook flexibele oplossingen, zoals omnidirectionele rails of kogelpotrails, behoren tot de mogelijkheden. Omvangrijk toebehoren maakt ons aanbod compleet. Hiermee kunnen de rails niet alleen op elkaar worden aangesloten, maar het maakt onze systemen optimaal aanpasbaar voor iedere toepassing en veelzijdig in gebruik.

Wieltjesrails

 

Wieltjesrails zijn geschikt voor lichte goederen zoals kleine kartonnen dozen of opslagbakken in doorrolstellingen.

 • Kunststof wieltjes in standaard uitvoering of met flens
 • Ø13 tot Ø40 mm
 • Veelzijdige uitvoeringen, bijv. steriel of geschikt voor koude zones
 • Verschillende afstanden tussen de wieltjes mogelijk
 • Veelzijdig toebehoren verkrijgbaar

 

Universele of colli-rolrails

 

Door de verschillende transportwieltjes die we beschikbaar hebben, kunnen onze universele rolrails en railsystemen voor colli op elke toepassing worden aangepast. Zo leveren ze een flexibele oplossing voor het transport van lichte tot middelzware goederen. 

 • Wieltjes met of zonder flens
 • Met glij- of kogellager
 • Uitgevoerd in de meest uiteenlopende materialen

 

Overzicht van de verkrijgbare transportwieltjes

Pallet- of zwaarlast-rolrails

 

Met onze rolrails voor pallets of zware lasten brengt u uw magazijn of productiehal op orde. Dankzij de stevige profielen vormen deze systemen een langetermijnoplossing voor het verplaatsen van zware goederen, zoals Europallets of transportkooien. Om ervoor te zorgen dat het materiaal gemakkelijker in de rolrails kan worden verplaatst, kunnen de profielen aan één zijde worden verhoogd. Ook een inbrenghulp behoort tot de mogelijkheden.

 

Overzicht van de verkrijgbare transportwielen

Omnidirectionele rails en kogelpotrails

 

Omnidirectionele rolrails en kogelpotrails zorgen voor een eenvoudige behandeling van goederen, doordat verplaatsing in alle richtingen mogelijk is. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn in de verpakkingsindustrie of binnen postorderbedrijven.

 • Flexibele handling van lichte tot middelzware goederen
 • Verschillende wieltjes of kogelpotten mogelijk
 • Veelzijdige uitvoeringen en uitgebreid toebehoren

 

Overzicht van de verkrijgbare transportwieltjes
Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Hebben we uw interesse gewekt?

 

Bent u geïnteresseerd in onze rolrails? Wat fijn om te horen! Voor meer informatie of technische gegevens, bekijkt u onze Conveyortechniek-catalogus. Uiteraard helpen we u ook graag via ons contactcenter bij het kiezen van een geschikt product.

 

Rolrails in onze catalogus