Rolrails en wieltjeslijsten van TORWEGGE

Rolrails zijn ideaal voor flexibel materiaaltoevoer en zorgvuldig transport van zowel lichte als zware goederen. TORWEGGE heeft o.a. lichtgewicht wieltjeslijsten, universele rolrails, robuuste pallet- en zware-last rails en flexibele oplossingen zoals alzijdige en kogelpotrails. Deze kunnen wij leveren met de bijhorende accessoires. Dit biedt het voordeel dat de verschillende rails zowel op elkaar aansluiten als optimaal aan de individuele toepassing worden aangepast. Onze producten zijn geschikt voor veelzijdig gebruik. Afhankelijk van de bestaande constructie kunnen onze rolrails op verschillende manieren worden geplaatst en zijn ze geschikt voor het transport van goederen van verschillende afmetingen. Het dagelijkse werk van uw medewerkers wordt zo blijvend vergemakkelijkt en de effectiviteit van de transportprocessen in uw bedrijf wordt verhoogd.

Assortiment rolrails bij TORWEGGE

Afhankelijk van hoe zwaar de lasten zijn die moeten worden vervoerd, zijn er rolrails in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u vrij kiezen voor juist die producten die op uw wensen zijn afgestemd. U kunt deze rolrails van hoge kwaliteit verkrijgen bij TORWEGGE:

Wieltjeslijsten

 

Wieltjeslijsten worden bij uitstek gebruikt voor lichte goederen zoals kleine kartonnen dozen of voorraadbakken in doorrolstellingen. 

  • Kunststof wieltjes, normaal of met wielflens
  • Ø13 tot Ø40 mm
  • Grote verscheidenheid aan varianten, bv. steriel of geschikt voor koude zones
  • Verschillende toepassingen mogelijk
  • Veelzijdige accessoires beschikbaar

 

Universele en collirolrails

 

Lichte tot middelzware goederen kunnen optimaal worden verplaatst met universele en collirolrails. Deze kunnen ook worden gebruikt voor flowracks of geleiderails. Wij bieden onze universele en collirolrails aan met wielflenzen, glij- of kogellagers en als borstelrollen, die alle flexibel aan uw toepassing kunnen worden aangepast.

 

Overzicht van de verkrijgbare transportwieltjes

Pallet- of zwaarlast-rolrails

 

Voor een beter overzicht en orde in magazijnen en productiehallen zijn de pallet- en zware-last rolrails van TORWEGGE geschikt. Deze zijn van blank staal en kunnen lasten tot 655 kg per rol vervoeren. Als u vooral zware goederen wilt vervoeren, zoals europallets of palletboxen, bieden de sterke profielen van de rolrails een duurzame oplossing. Het gebruik van pallet-rolrails is ook mogelijk voor zware ladingen. U krijgt een beter lastdoorstroom als u kiest voor onze aan één kant verhoogde profielen. Wij leveren ook hulpstukken. TORWEGGE pallet- en zware-last rolrails kunnen zowel in doorrolstellingen als in de magazijntechniek worden toegepast. Wij leveren deze met stalen rollen, diepgroefkogellagers en rollen van polyamide en polyurethaan.

 

Overzicht van de verkrijgbare transportwielen

Alzijdige en kogelpotrails

 

Naast deze speciale soorten rolrails biedt TORWEGGE ook speciale alzijdige en kogelpotrails voor uw toepassing. Als vervoerde goederen met vlakke zijden in verschillende richtingen moeten worden getransporteerd, gesorteerd of gedraaid, dan zijn deze oplossingen ideaal. De automobielindustrie en de verpakkings-, hout- en meubelsector profiteren van het gebruik van alzijdige en kogelpotrails Alzijdige rolrails kunnen ook in de hoofdtransportrichting worden geïnstalleerd vanwege de grotere rolweerstand die daar is. Alzijdige rolrails kunnen tot 40 kg per rol dragen en kogelpotrails tot 160 kg per rol dragen.

  • Flexibel transport van lichte tot middelzware goederen
  • Verschillende wieltjes of kogelpotten mogelijk
  • Grote verscheidenheid en veel accessoires 

Voor een soepele, kantelvrije en gelijkmatige doorstroom, moeten uw getransporteerde goederen altijd op ten minste drie rollen rusten.

 

Overzicht van de verkrijgbare transportwieltjes
Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Rolrails aanvragen bij TORWEGGE

 

Als essentieel onderdeel van industriële rollenbanen en transportbanden zijn rolrails met de juiste toebehoren belangrijk voor grote systemen in de transporttechniek. Zij worden in ondernemingen uiterst flexibel ingezet. TORWEGGE biedt een zeer gevarieerd productaanbod en de mogelijkheid om rolrails aan uw wensen aan te passen. Geef bij uw bestelling de gewenste lengte en het railtype aan. Wij zorgen voor de bijbehorende productie en kunnen de juiste accessoires leveren. Op deze manier kunt u de rolrails ook zelf monteren. Als u vragen heeft over onze rolrails , kunt u ons te allen tijde bereiken via ons contactformulier. Neem ook eens een kijkje bij ons andere aanbod voor de transporttechniek, zoals onze kogelpotten, draaikransen en draagrollen!

 

Rolrails in onze catalogus