Hoogwaardige apparatuurwielen van TORWEGGE

Apparatuurwielen worden inmiddels dagelijks gebruikt, alhoewel ze voor velen niet opvallen. Bij TORWEGGE zijn apparatuurwielen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, die van elkaar verschillen qua bouwhoogte, bevestigingsmethode en het gebruikte materiaal. Wat alle apparatuurwielen echter gemeen hebben zijn de licht lopende en geluidsarme eigenschappen. Zowel als stoelwiel bij bureaustoelen, in laadvoorzieningen, bij medische hulpmiddelen, displaystandaarden of gewoon bij meubilair – apparatuurwielen zijn veelzijdig inzetbaar. Ze worden bij voorkeur gebruikt als slechts geringe bouwhoogtes aanwezig zijn en relatief lichte goederen veilig en betrouwbaar bewogen moeten worden. 

Bij ons zijn deze apparatuurwielen verkrijgbaar

Met onze apparatuurwielen krijgt u meer flexibiliteit, want deze hebben maximale beweegbaarheid. Naast de slanke en lichte opbouw alsmede een kunststof- of plaatstalen behuizing bewegen onze apparatuurwielen lichte en middelzware transportgoederen snel en en betrouwbaar. Zo kunnen ze zowel objecten in de medische en verzorgingssector als van de winkel- of bedrijfsinrichting nauwkeurig transporteren.

 
Bij TORWEGGE zijn apparatuurwielen met een diameter van 50-100 mm resp. 35-150 mm verkrijgbaar. Deze zijn met name geschikt voor het sturen van zwaardere lasten, omdat deze voor meer speling in de beweging zorgen. Al naargelang u de apparatuurwielen met een stuur- of bokbehuizing bestelt, kunnen deze in alle richtingen worden bewogen of ze zorgen voor een rechte loop. Mocht u uw goederen met name door scherpe bochten moeten bewegen, adviseren wij onze wielen met stuurbehuizing. Het beste rijcomfort behaalt u echter met een combinatie van stuur- en bokbehuizing. Maak bovendien gebruik van de mogelijkheid om indien nodig stuurwielen met remmen of vastzetters te bestellen, zodat wegdraaien of wegrollen van het transportmateriaal wordt voorkomen.

 
Naast de verschillende behuizingen kunt u bij TORWEGGE ook kiezen voor apparatuurwielen van kunststof, rubber, polyamide of polyurethaan. Zo willen wij ervoor zorgen, dat u ook echt de wielen met overeenkomstig hoog rijcomfort ontvangt, die u voor uw specifieke toepassingsgebied nodig heeft. Als u daarnaast bijzondere eisen aan uw zwenkwielen stelt, zijn ook lichte apparatuurwielen en stoelwielen bij TORWEGGE verkrijgbaar, die uw meubels in beweging brengen. Daarnaast zijn kastbokwielen en ladderwielen bij ons verkrijgbaar. De eerste zijn niet zwenkbaar, zodat u uw meubels, apparaten en machines richtingsstabiliteit geeft. De geveerde ladderwielen maken daarentegen stabiliteit van het platform op de vloer mogelijk. 
 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Kies voor apparatuurwielen van TORWEGGE

 

Als u op zoek bent naar licht lopende en geluidsarme zwenkwielen met maximale beweegbaarheid, dan zijn onze apparatuurwielen als stuurwielen de ideale keuze voor u. In combinatie met bokwielen profiteert u bovendien van eenvoudiger transport van uw goederen. 
Als u verder interesse heeft in ons assortiment adviseren wij ook onze Rvs zwenkwielen, lichte tot middelzware zwenkwielen alsmede hittebestendige zwenkwielen! Als u ondersteuning nodig heeft bij de keuze van uw zwenkwielen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek!

 

Naar het contactcenter