Zwaar belastbare wielen van ruwijzer en staal

Als u transportmateriaal met een gewicht tot 10 ton moet verplaatsen, gebruik dan de zwaar belastbare wielen van TORWEGGE! Deze zorgen voor eenvoudige verplaatsing van lasten over gladde vloeren en werken zelfs probleemloos onder extreme belastingen. Zo hebben de zwaar belastbare wielen naast hun hoge draagvermogen afhankelijk van de uitvoering ook een temperatuurbestendigheid tussen -100 °C en +600 °C! Kies voor betrouwbaar transport van zware goederen voor onze zwaar belastbare wielen.

Voordelen en eigenschappen van zwaar belastbare wielen

Eigenschappen
  • Hoog tot zeer hoog draagvermogen
  • Robuust
  • Extreem temperatuurbestendig
  • Lage rolweerstand
  • Rollen soepel over een gladde vloer
Ondergrond
stevig & glatt/effen
Railsystemen

Zware tot zeer zware lasten kunnen met de TORWEGGE zwaar belastbare wielen betrouwbaar worden getransporteerd. Ze zijn echte allrounders op transportgebied, wat ook door het robuuste materiaal komt dat bestand is tegen hoge belastingen. Zwaar belastbare wielen van ruwijzer kunnen lasten met een gewicht van max. 1,2 ton dragen. Ze hebben een chemische bestendigheid en een hoge breukuitzetting. Het speciale ruwijzer van de TORWEGGE zwaar belastbare wielen is zuiver gegoten, ontbraamd en van beschermende lak voorzien. Ontdek als alternatief onze stalen zwaar belastbare wielen, die uit C45/10503 gedraaid zijn en een licht geolied oppervlak hebben. Daardoor zijn ze geschikt voor het verplaatsen maximaal draagvermogen, waarbij ze tegelijkertijd ook elektrisch geleidend zijn.

 
De zwaar belastbare wielen in ons assortiment overtuigen verder met een geringe rol- en startweerstand, dus bij zwaar transportmateriaal zijn ze nog eenvoudig manoeuvreerbaar. Daarmee zijn ze geschikt voor toepassingsbereiken waarbij een hoge rijsnelheid vereist is. Juist gladde vloeren ondersteunen daarbij een lichte loop van de zwaar belastbare wielen. Maar ook externe invloeden zijn geen probleem voor de wielen, ze kunnen probleemloos buiten worden gebruikt.

 
Als u interesse heeft in onze zwaar belastbare wielen, bezoek dan de TORWEGGE-webwinkel! Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan wielen in verschillende materialen zoals ruwijzer en staal alsmede met glij- of kogellager. 
 

Vele gebruiksmogelijkheden van zwaar belastbare wielen

Vooral in de lucht- en ruimtevaarttechniek, in de tunnel- en mijnbouw, in voertuig- en machinebouw en tevens in automatische transportsystemen worden zwaar belastbare wielen veel gebruikt. U kunt deze ook gebruiken voor grote bouwsteigers en kranen alsmede voor industriële installaties!
 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Kies voor de zwaar belastbare wielen van TORWEGGE

 

Voor veilig transport van de zwaarste lasten onder extreme temperatuuromstandigheden zijn zwaar belastbare wielen zeer geschikt. Deze bieden ook bij de hoogste eisen veel voordelen en kunnen breed worden toegepast. Bezoek onze webwinkel en bestel zwaar belastbare wielen voor uw specifieke behoeften!
Als u uw zware lasten liever met rubberen wielen wilt verplaatsen, zijn bij ons vele rubberen wielen beschikbaar. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze conveyortechniek. Wij adviseren u persoonlijk en vinden samen met u de passende wielen!
 

 

Zwaarlastwielen in onze catalogus