CAD-ontwerp

Bij het ontwerpen van intralogistieke oplossingen houden we rekening met de aanwezige faciliteiten en ruimte. We zien onze oplossingen namelijk als onderdeel van het intralogistieke systeem van onze klant. Met moderne CAD-tools is het mogelijk een nauwkeurig ontwerp te creëren.

Conceptbespreking

Wij hechten veel waarde aan een nauwe samenwerking en open dialoog met de klant. Daarom zullen we het concept voor de intralogistieke oplossing altijd uitgebreid met u bespreken. Op deze manier waarborgen we dat oplossingen aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Offerte

 

Aan het begin van de samenwerking, ontvangen klanten een gedetailleerde offerte van ons. Daarin beschrijven we alle taken die we binnen het project zullen uitvoeren. Zo ontstaat er volledige transparantie over de stappen, kosten en planning.

 

Planning van uitvoering

 

We zien het als onze taak om tijdens een project het overzicht te bewaken, en niet de taak van onze klant. Voordat we een project aangaan, beschrijven we alle stappen die aan bod komen tijdens de ontwikkeling, fabricage en implementatie van de intralogistieke oplossing. Deze vooruitblikkende, gedetailleerde planning van de uitvoerende fase, vinden wij vanzelfsprekend.

  • Bij projecten is het belangrijk dat er vóóraf aan alles is gedacht. Dit vatten we samen in een uitgebreide en transparante planning van tijd, kosten en werkzaamheden.
  • Zo kan de klant zich rustig op zijn eigen taken richten. Hij weet immers dat het project in goede handen is.

 

Coördinatie van betrokkenen

Er zijn altijd meerdere afdelingen betrokken bij de ontwikkeling, fabricage en implementatie van een intralogistieke oplossing. Deze maken onderdeel uit van ons eigen bedrijf, of zijn afkomstig uit ons netwerk van deskundige partners. Het coördineren van alle betrokkenen nemen wij uiteraard op ons.

Verder naar...

Advies

Verder naar...

Realisering

Verder naar...

Succesverhalen

Verder naar...

TORsten