Rubberen wielen kopen bij TORWEGGE

Rubberen wielen zijn bij TORWEGGE in vele soorten en tegen voordelige prijzen verkrijgbaar. De standaard rubberen wielen zijn in het bijzonder geschikt voor industriële toepassingen en zijn een klassieker onder de wielen. Overtuig uzelf en koop nu onze massief rubberen wielen van hoge kwaliteit!

Eigenschappen van onze rubberen wielen met kogellager

Rubberen wielen met kogellager zorgen voor een homogene en geluidsarme loop, waardoor ze in het bijzonder geschikt zijn voor de transportsector. Bij eenvoudige tot middelhoge belasting hebben ze bovendien een zeer hoog rijcomfort. De belastbaarheid en bestendigheid hangen echter af van het materiaal alsmede velg en lager van de rubberen wielen. Neem onze gedetailleerde productinformatie in acht, die voor de noodzakelijke gegevens zorgt.

 
Onze rubberen wielen bieden wij met velgen van aluminium, plaat of kunststof aan. Als u deze bijzonder effectief wilt gebruiken, adviseren wij om de wielen variabel te plaatsen, om de belasting gelijkmatig te verdelen. Neem het betreffende draagvermogen in acht, dan hebben onze rubberen wielen dankzij hun constructie een zeer lange levensduur. Bovendien zijn ze bestand tegen temperaturen van -20 °C tot +60 °C, wat een groot voordeel voor u is. Let bij het gebruiken van de rubberen wielen in de transportsector alleen op de mogelijkheid van geschikt gebruik.


Behalve de velgen van verschillende materialen leveren wij onze rubberen wielen met kogellager, rollager of glijlager. Afhankelijk van het lager dat u kiest wordt de rustige loop en het loopcomfort van onze wielen positief versterkt. De rubberen wielen hebben nauwelijks onderhoud nodig en hebben ook onder hoge belastingen een lange levensduur. 
 

Eigenschappen

Eigenschappen
  • Loopt stil
  • Robuust
  • Stootvast
  • Dempt vibraties
  • Voordelig geprijsd bij lichte uitvoeringen
Ondergrond
stevig & oneffen/ruwe
stevig & glatt/effen
stevig & kwetsbaar
oneffen & losse

Waar is kenmerkend voor wielen van elastisch rubber van TORWEGGE?

 

Extra rijcomfort behaalt u met onze wielen van elastisch rubber. Ze nemen stoten en trillingen beter op, omdat het materiaal met ca. 65°-Shore-A zachter is dan volledig standaard rubber. Ook zijn wielen van elastisch rubber geschikt voor hoger draagvermogen en hebben afhankelijk van de wieldiameter geen problemen met geringe hindernissen. Wielen van elastisch rubber zijn bij TORWEGGE ook beschikbaar als 'Blue Wheels', die onder flightcases, PA's of in de podiumtechniek worden gebruikt. 

 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Koop nu TORWEGGE rubberen wielen voor de transportsector

 

Laat u door ons adviseren en bestel rubber wielen, die speciaal geschikt zijn voor uw toepassing! De robuuste en stootvaste wielen onderscheiden zich door een rustige loop op oneffen, vaste, gevoelige en zelfs losse ondergrond. Als u een hoger draagvermogen voor transport nodig heeft, adviseren wij onze wielen van elastisch rubber, die u bovendien in verschillende groottes kunt kopen. Als u twijfelt of u de juiste wielen hebt gekozen, dan staat TORWEGGE altijd met vakkundig advies voor u klaar. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek! Samen met u vinden wij de passende uitvoering van de rubberen wielen. Wij kijken uit naar onze samenwerking!


Als u bijzonder gevoelige goederen moet vervoeren, bieden wij ook luchtbandwielen in onze webwinkel aan, die met name geschikt zijn voor gebruik bij bolderkarren of kruiwagens. Voor hygiënische doeleinden adviseren wij daarentegen onze kunststof wielen.
 

 

 

 

 

Rubberen wielen in onze webshop