Compenseren van hoogteverschillen bij het overzetten van producten

 

Onze heftafels verhogen de productiviteit binnen uw productieproces. In de meest uiteenlopende werkplaatsen worden medewerkers met behulp van heftafels ontlast. Zo dragen deze producten op ergonomische en veilige wijze bij aan het soepel en efficiënt laden of lossen van goederen.

Standaard heftafels zijn robuust en kennen een lange levensduur. Met speciaal toebehoren en uitbreidingen kunnen ze voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Wanneer u een hoger draagvermogen of afwijkende vorm verlangt, kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van individueel aangepaste heftafels. Zo hebben wij voor onze klanten bijvoorbeeld verrijdbare oplossingen gerealiseerd, maar ook zwaar belastbare heftafels met een draagvermogen van ruim 50 ton.

 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Hebben we uw interesse gewekt?

 

Bent u geïnteresseerd in onze heftafels? Wat fijn om te horen! Als u meer informatie of technische gegevens wilt inzien, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard helpen we u ook graag via ons contactcenter bij het kiezen van een geschikt product.

 

Naar contactcenter

Arbeidsergonomie binnen de intralogistiek

 

Een ergonomische werkplek bevordert de gezondheid en voorkomt ziektegevallen die vaak beginnen met een onjuiste lichaamshouding. Daarom is het noodzakelijk de werkprocessen binnen uw bedrijf eens goed onder de loep te nemen.

Demografische verschuivingen hebben ook invloed op intralogistiek. Daar komt in deze bedrijfstak, net als op veel andere plekken, ook nog een tekort aan vakmensen bij. Aandoeningen aan spieren of botten zijn in deze sector geen zeldzaamheid.

Probeer eens een nieuwe aanpak! Ons team helpt u graag bij het ergonomisch inrichten van uw intralogistiek.

 

Direct advies aanvragen