Stabiele heftafels van TORWEGGE

 

Bij montagewerk is een ergonomische werkplek noodzakelijk voor de gezondheid van de werknemers om aandoeningen door een slechte lichaamshouding te voorkomen. Heftafels zijn uitermate geschikt om uw werknemers te ontlasten en tegelijk een vlot en efficiënt laad- of losproces te realiseren. Zo dragen heftafels bij tot een verhoging van de productiviteit van de bedrijfsactiviteiten. Vraag nu de hoogwaardige heftafels van TORWEGGE aan!

 

Pluspunten van het gebruik van heftafels

Zoals vele andere sectoren wordt ook de intralogistiek beïnvloed door demografische veranderingen. Er is een tekort aan geschoolde werknemers en spier- en skeletaandoeningen zijn niet ongewoon. Dit maakt het belangrijk de werkprocessen in uw bedrijf nauwkeurig te beheersen. Door heftafels te gebruiken kunt u werknemers bij veel assemblagewerk ontlasten. Heftafels zijn zeer geschikt voor laadzones, assemblagezones, transportsystemen en goederentransport. Heftafels ontlasten uw werknemers en zorgen voor een efficiënter werkproces omdat ze hoogte compenseren en bijdragen aan ergonomisch laden en lossen en overbrenging van werkstukken.

De robuuste en duurzame standaard heftafels van TORWEGGE kunnen met speciale accessoires of uitrustingen voor vele toepassingen worden gebruikt. Wij hebben ook een serie heftafels ontwikkeld voor hogere belastingen en duurzame eigenschappen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. U vindt die bijvoorbeeld in mobiele oplossingen voor onze klanten en in zware heftafels met een draagvermogen van meer dan 50 ton.

Ontdek het brede assortiment heftafels

Het standaardprogramma van TORWEGGE omvat heftafels in verschillende uitvoeringen, zoals tandemheftafels, enkele en dubbele schaarheftafels, laagprofielheftafels, U- en E-vormige heftafels en verrijdbare schaarheftafels. De schaarheftafels van de TO-ELS serie zijn sterke allrounders die voorwerpen tot 3.000 kg traploos tot op een ergonomisch gunstige werkhoogte brengen. Zij worden geleverd met een bedrijfsspanning van 400 V en een stuurspanning van 24 V. Het werkblad is van glad plaatstaal. Ze zijn voorzien van een dodemansknop en een compacte hydraulische eenheid.

Vindt u het lastig om de juiste heftafel voor uw eisen te vinden? Wij maken graag de nodige aanpassingen zodat onze heftafels aan uw speciale behoeften voldoen. Wij leveren ook de accessoires en speciale uitrusting. Voor het vrij transporteren, heffen en dalen van voorwerpen hebben wij verrijdbare schaarheftafels ontworpen. Deze zijn vooral van toepassing voor lichte goederen. Het hefproces door middel van de hydraulische voetpomp maakt het gebruik van onze heftafels ongecompliceerd en eenvoudig. Twee vergrendelbare zwenkwielen en twee bokwielen met polyurethaancoating maken transport van goederen met een gewicht tot 750 kg mogelijk.

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Heftafels en verrijdbare heftafels van TORWEGGE aanvragen

 

Heftafels en verrijdbare heftafels verlichten de werklast van uw werknemers en zorgen voor veilige en ergonomische werkplekken en transport in bedrijven. Ontdek het aanbod van handling- en transporttechniek van TORWEGGE met onder andere retractors en balancers voor het hanteren van zwaar gereedschap. U hebt mogelijk ook interesse in onze hangbaansystemen. Voor vragen over onze heftafels, andere producten of het bestelproces, kunt u ook te allen tijde contact met ons opnemen. Onze experts geven u graag advies!

 

Naar contactcenter

Arbeidsergonomie binnen de intralogistiek

 

Een ergonomische werkplek bevordert de gezondheid en voorkomt ziektegevallen die vaak beginnen met een onjuiste lichaamshouding. Daarom is het noodzakelijk de werkprocessen binnen uw bedrijf eens goed onder de loep te nemen.

Demografische verschuivingen hebben ook invloed op intralogistiek. Daar komt in deze bedrijfstak, net als op veel andere plekken, ook nog een tekort aan vakmensen bij. Aandoeningen aan spieren of botten zijn in deze sector geen zeldzaamheid.

Probeer eens een nieuwe aanpak! Ons team helpt u graag bij het ergonomisch inrichten van uw intralogistiek.

 

Direct advies aanvragen