Over ons

TORWEGGE Geschichte

Onze bedrijfsgeschiedenis

 

Wat ruim 60 jaar geleden als kleine winkel voor wielen en zwenkwielen begon in een garage in het Duitse Bielefeld, is vandaag de dag uitgegroeid tot een internationale leverancier van intralogistieke systemen. Lees hier ons hele verhaal.

 

Onze geschiedenis
TORWEGGE übernimmt Verantwortung

Torwegge – duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid

 

Het in beweging brengen van de toekomst, betekent dat we ook onze verantwoordelijkheid nemen voor maatschappij en milieu. Hoe wij ons hiervoor inzetten, leest u hier.

 

Onze verantwoordelijkheid

Onze missie

 

Wij brengen de toekomst in beweging. We worden daarbij gedreven door het continu optimaliseren van de manier waarop materialen worden verplaatst. Zo zijn we een betrouwbare partner in een wereld die steeds sneller draait.

 

Onze missie
TORWEGGE Karriere Team

Een TORWEGGIAAN zijn of worden

 

Het "Wij" in onze missie wordt gevormd door ruim 140 medewerkers die samen een schat aan ervaring en motivatie inbrengen. Wij TORWEGGIANEN zijn trots en gepassioneerd. Daar hebben we ook alle reden toe.

 

Word onderdeel van ons team

Service

 

Eersteklas klantenservice betekent dat er altijd een medewerker voor u klaarstaat. Een distributienetwerk van vakmensen uit het hele land adviseert u deskundig en vanuit passie over wielen, zwenkwielen, draagrollen of complexe conveyorsystemen. Hier ontdekt u hoe u daarvan profiteert.

 

Onze service-belofte

Torwegge in één oogopslag

1+1=1

Moving Components en Intralogistic Solutions - Logische consequentie en eenheid

5

Vestigingen in Europa zorgen voor een snelle afwikkeling en levering van uw bestelling. Wij zijn bij u in de buurt.

140+

Wij geven advies. Gespecialiseerde medewerkers buigen zich over uw vragen, om zo intralogistieke projecten te plannen of de juiste componenten voor u te vinden.

Torwegge op locatie

Tegenwoordig leveren we onze producten al over de hele wereld en we blijven gestaag groeien. Hieronder kunt u zien waar onze vestigingen en distributiepartners te vinden zijn.

Oops, an error occurred! Code: 202009190858437995b415