Zwaar belastbare wielen tot 10 ton van ruwijzer en staal

Kies voor de zwaar belastbare wielen van TORWEGGE en transporteer tot 10 ton zware goederen eenvoudig en veilig over uw gladde vloeren. Ze zijn ook bestand tegen extreme omstandigheden en kunnen in temperatuurbereiken tussen -100 °C tot +600 °C worden gebruikt. Ontdek nu het assortiment aan zwaar belastbare wielen van TORWEGGE!

De eigenschappen van onze zwaar belastbare wielen

Voor het transport van zware tot zeer zware lasten zijn onze zwaar belastbare wielen echte alleskunners. Het robuuste materiaal is ook betrouwbaar bestand tegen grote belastingen. Zo kunnen zwaar belastbare wielen van ruwijzer voor maximaal 1,2 ton zware goederen worden gebruikt en overtuigen met een hoge breukuitzetting alsmede chemische bestendigheid. Het speciale ruwijzer is zuiver gegoten, ontbraamd en voorzien van beschermende lak. De stalen zwaar belastbare wielen zijn uit C45/10503 gedraaid en hebben bovendien een licht geolied oppervlak. Zo kunnen ze ook voor de zwaarste lasten worden gebruikt en zijn elektrisch geleidend.

Naast deze eigenschappen hebben onze zwaar belastbare wielen tot 10 ton een geringe rol- en startweerstand. Ondanks het hoge draagvermogen zijn ze ook gemakkelijk manoeuvreerbaar. Als u dus aangewezen bent op hoge rijsnelheden in uw bedrijf, gebruik dan onze zwaar belastbare wielen! Juist op gladde vloeren lopen deze licht en zijn ook bestand tegen externe invloeden, zodat ze buiten gebruikt kunnen worden. Naast materialen zoals ruwijzer en staal kunt u bij de wielen ook kiezen tussen een glijlager en een kogellager.

Gebruik van zwaar belastbare wielen

Door de gebruikte materialen zijn onze zwaar belastbare wielen tot 10 ton veelzijdig inzetbaar en kunnen worden gebruikt in tunnel- en mijnbouw, lucht- en ruimtevaarttechniek, voertuig- en machinebouw alsmede in automatische transportsystemen. Ook kunnen ze worden aangebracht aan grote bouwsteigers en kranen voor industriële installaties.

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Ontdek zwaar belastbare wielen tot 10 ton bij TORWEGGE

 

Als u wielen nodig heeft die bestand zijn tegen extreme temperatuursomstandigheden en die zware lasten betrouwbaar moeten transporteren, kies dan voor de zwaar belastbare wielen tot 10 ton van TORWEGGE! Deze zorgen niet alleen bij extreme omstandigheden voor voordelen, ze kunnen daarnaast ook in een breed toepassingsgebied worden gebruikt. Als u ook interesse heeft in wielen van rubber voor het transport van zware lasten, bekijk dan ook onze rubberen wielen. Voor geringere gewichten tot 1.250 kg zijn daarentegen onze zware zwenkwielen geschikt. Bij vragen over onze transporttechniek kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek. Wij kijken uit naar onze samenwerking!

 

Zwaarlast-zwenkwielen in onze catalogus