Draaikransen en kogeldraaikransen bij TORWEGGE

Draaikransen van TORWEGGE voor een breed scala aan toepassingen en in diverse uitvoeringen. Wij bieden design-draaikransen met een draagvermogen van 100 kg, die bijzonder geschikt zijn voor de meubelindustrie. Daarnaast bieden wij ook producten voor zwaar industrieel gebruik met een axiale belasting tot 13 ton. Het is mogelijk de draaikransen te automatiseren door interne of externe vertanding.

Eigenschappen en assortiment van draaikransen en kogeldraaikransen bij TORWEGGE

Draaikransen zijn verbindingselementen voor het overbrengen van roterende bewegingen. Met een draaibereik van 360° zijn zij ideaal voor een grote verscheidenheid van draagelementen. Ze zijn geschikt voor kleine opslagruimten of zelfs kleine podia. Ook worden ze toegepast in de detailhandel, bijvoorbeeld met roterende kledingrekken om aangeboden producten te presenteren.

TORWEGGE draaikransen zijn bestand tegen zware belastingen en zijn ideaal voor de industrie en de assemblagesector. Zij zijn geschikt voor het vervoer van lasten tot 10 ton en kunnen dus voor bijzonder zware goederen worden gebruikt. TORWEGGE draaikransen zijn verkrijgbaar in elektrolytisch verzinkt plaatstaal, aluminium of kunststof. Daarnaast bieden we ze aan in zwarte of transparante kleur. Verschillende coatings zijn mogelijk, evenals een rotatiestop. Afhankelijk van het draagvermogen van de door u gewenste draaikransen biedt TORWEGGE u de overeenkomstige producten aan.

Naast draaikransen leveren wij ook kogeldraaikransen. Deze dienen als draaibare verbinding tussen het draaistel en, bijvoorbeeld, een voertuigframe. Zij worden bijvoorbeeld gebruikt op vrachtwagentrailers of landbouwvoertuigen. Kogeldraaikransen kunnen 360° draaien net als draaikransen en zijn geschikt voor axiale belastingen.

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Draaikransen en kogeldraaikransen van TORWEGGE

 

Wij bieden draaikransen en kogeldraaikransen van hoge kwaliteit voor probleemloos gebruik. Bovendien passen wij onze producten graag aan uw wensen aan. Neem contact op met ons, dan kunnen wij in een persoonlijk gesprek de juiste oplossing voor uw toepassing vinden. Naast onze draaikransen en kogeldraaikransen, leveren wij ook draagrollen, rollenbanen en transportwieltjes. Wij adviseren graag als u vragen heeft over onze producten of als u nadere informatie wenst.

 

Draaikransen in onze catalogus