Ergonomisch C-Rail Systemen bij TORWEGGE

 

Gebruikt u werkstations die van energie worden voorzien, zoals bijvoorbeeld bij de assemblage van onderdelen? Kies dan voor de C-railsystemen van TORWEGGE! Onze systemen verhogen de efficiëntie in uw bedrijf en zorgen voor een betere arbeidsveiligheid. Bovendien zijn ze optimaal aanpasbaar aan uw wensen. U kunt onze C-railsystemen zelf configureren. Ontdek nu onze C-railsystemen van hoge kwaliteit!

 

Voordelen van C-rail systemen

C-rail systemen garanderen een eenvoudige en kosteneffectieve structurering van uw werkplekken. Een van de voordelen van onze systemen is dat de verschillende elementen flexibel en op maat aan uw behoeften kunnen worden aangepast. TORWEGGE levert hoogwaardige rail- en energievoorzieningssystemen voor uw bedrijfsactiviteiten. Onze systemen worden toegepast in spuiterijen, autowasstraten, rioolwaterzuiveringsinstallaties,  assemblagesystemen. Maar er zijn tal van andere toepassingsgebieden.

Wij leveren zowel C-rails als 90° bochten. Dankzij onze 90° bochten is het nemen van bochten niet langer een uitdaging. Wij bieden rails in verschillende breedtes en lengtes. Ook leveren wij railverbinders, railhouders en bevestigingsmateriaal waarmee u de C-rails met elkaar kunt verbinden. Bij de railverbinders leveren wij een speciale kopplaat, draadstang of een schroefvergrendeling. Voor een goede en veilige bevestiging van uw railsysteem kunt u bij TORWEGGE ook railverbinders bestellen die lasbaar zijn.

Naast deze componenten bieden wij kabelwagens aan voor het vervoer van kabels en slangen. Deze zorgen voor een veilige en solide stroomvoorziening op uw werkplek. De kabelwagens zijn verkrijgbaar in staal of kunststof, en kunnen worden uitgerust met verschillende media. Om uw C-rail systeem compleet te maken, vindt u onbreekbare transport- en eindhaken bij TORWEGGE. Zij voorkomen dat de kabelwagen doorglijdt of hard tot stilstand komt.

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

C-rail systemen voor energievoorziening bij TORWEGGE

 

Energievoorziening voor werkplekken realiseert u eenvoudig en kosteneffectief met C-rail systemen. TORWEGGE biedt u alle benodigde baanelementen, zodat u uw C-railsysteem optimaal aan uw eisen kunt aanpassen. Bekijk de bijpassende onderdelen voor uw C-railsysteem in ons assortiment! Ook leveren wij hangbaansystemen die geschikt zijn voor hangende installaties evenals retractors en balancers. Heeft u vragen over onze C-railsystemen  wilt u advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Contact. Ons deskundig team helpt u graag!

 

Naar contactcenter

Arbeidsergonomie binnen de intralogistiek

 

Een ergonomische werkplek bevordert de gezondheid en voorkomt ziektegevallen die vaak beginnen met een onjuiste lichaamshouding. Daarom is het noodzakelijk de werkprocessen binnen uw bedrijf eens goed onder de loep te nemen.

Demografische verschuivingen hebben ook invloed op intralogistiek. Daar komt in deze bedrijfstak, net als op veel andere plekken, ook nog een tekort aan vakmensen bij. Aandoeningen aan spieren of botten zijn in deze sector geen zeldzaamheid.

Probeer eens een nieuwe aanpak! Ons team helpt u graag bij het ergonomisch inrichten van uw intralogistiek.

 

Direct advies aanvragen