Dankzij ons modulaire principe ontwerpen wij een energietoevoer die aan al uw wensen voldoet

 

Ons stabiele C-railsysteem voor energietoevoer heeft zich al veelvuldig bewezen en wij passen het voortdurend aan op nieuwe vereisten. Werkbanken, kettingtakels of andere aangedreven hijsapparatuur – alle werkplekken worden eenvoudig en voordelig ontworpen en van alle benodigde aansluitingen voorzien. Onze energietoevoersystemen worden ingezet bij industriële toepassingen zoals verfspuiterijen, montageruimtes, autowasserijen en waterzuiveringsinstallaties.

 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Hebben we uw interesse gewekt?

 

Bent u geïnteresseerd in onze C-rails? Wat fijn om te horen! Als u meer informatie of technische gegevens wilt inzien, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard helpen we u ook graag via ons contactcenter bij het kiezen van een geschikt product.

 

Naar contactcenter

Arbeidsergonomie binnen de intralogistiek

 

Een ergonomische werkplek bevordert de gezondheid en voorkomt ziektegevallen die vaak beginnen met een onjuiste lichaamshouding. Daarom is het noodzakelijk de werkprocessen binnen uw bedrijf eens goed onder de loep te nemen.

Demografische verschuivingen hebben ook invloed op intralogistiek. Daar komt in deze bedrijfstak, net als op veel andere plekken, ook nog een tekort aan vakmensen bij. Aandoeningen aan spieren of botten zijn in deze sector geen zeldzaamheid.

Probeer eens een nieuwe aanpak! Ons team helpt u graag bij het ergonomisch inrichten van uw intralogistiek.

 

Direct advies aanvragen