Thermoplastische wielen bij TORWEGGE kopen

Als zware lasten veel bewogen moeten worden, maakt u met thermoplastische wielen een goede keuze. Deze worden vooral in industrie en logistiek gebruikt. Daarbij hebben de wielen van thermoplast het bijzondere voordeel dat ze weliswaar identieke eigenschappen als rubberen wielen hebben, maar dat ze zonder weekmakers zijn gemaakt en daardoor geen voor de gezondheid schadelijke paks (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) hebben. Daardoor worden ze ook bij kinderspeelgoed gebruikt. Nog meer voordelen van thermoplastische wielen zijn de zeer goede loopeigenschappen, spoorloos rijden en de neutrale geur. Kijk nu in de webwinkel van TORWEGGE en bestel wielen van thermoplast met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Eigenschappen en toepassingsgebieden van thermoplastische wielen

Met het gebruik van thermoplastische wielen zal uw werkomgeving sterk verbeteren, omdat ze een stille loop hebben. Zo wordt het geluidsniveau op de werkplek aanzienlijk verlaagd en worden uw medewerkers blootgesteld aan lagere akoestische belasting. Naast deze positieve eigenschappen kan ook het prestatievermogen door thermoplastische wielen worden verhoogd, omdat ze bijdragen aan werkbescherming en het comfort van uw medewerkers tijdens de werkzaamheden verbeteren.

 
Naast de stille loop hebben wielen van thermoplast ook een geringe rolweerstand en eenvoudige manoeuvreerbaarheid. Zo kan transportmateriaal met minder krachtinspanning worden bewogen en is het lastige jongleren met de transporteenheden verleden tijd. Het rolcomfort in het transportproces wordt verhoogd met het gebruik van thermoplastische wielen. Optimaliseer de krachtinspanning bij het schuiven en trekken met wielen van thermoplast en profiteer van eenvoudig gebruik! Uw transportmateriaal is daarbij beschermd tegen schokken, omdat het voorzichtig wordt bewogen en de schuifkracht optimaal wordt overgedragen.

 
In vergelijking met rubberen wielen kunnen thermoplastische wielen een hoger draagvermogen van 40-220 kg per wiel bewegen. Ze overtuigen verder door de stootvastheid en laten geen sporen achter tijdens het bewegen. TORWEGGE thermoplastische wielen zijn in de webwinkel verkrijgbaar met glij-, rol- of kogellager. De veelzijdige en praktische eigenschappen, de belastbaarheid en de flexibele materialen maken ze ideaal voor gebruik op veel verschillende gebieden. Zo worden ze bij voorkeur gebruikt in openbare ruimten, in de logistiek en industrie alsmede bij geringe ruimte om te manoeuvreren, waardoor u met wielen van thermoplast kostbare tijd en geld bespaart. 

Eigenschappen

Eigenschappen
  • Loopt stil
  • Laat geen sporen achter
  • Hoger draagvermogen dan massief rubber
  • Stootvast
  • Lage rolweerstand
Ondergrond
stevig & oneffen/ruwe
stevig & glatt/effen
stevig & kwetsbaar
oneffen & losse
Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Geschikte thermoplastische wielen selecteren en kopen

 

Profiteer nu van de positieve eigenschappen van thermoplastische wielen en bestel deze met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding online bij TORWEGGE! De wielen van thermoplast zorgen voor optimaal rolcomfort en dragen bij aan de bescherming van uw medewerkers bij het bewegen van transportmateriaal. In onze webwinkel zijn thermoplastische wielen met glijlager, kogellager en rollager in verschillende kleuren beschikbaar.

 
Als u op zoek bent naar verdere praktische wielen en zwenkwielen voor uw bedrijf, bekijk dan ook ons assortiment aan polyurethaan wielen of luchtbandwielen. Bij vragen over onze hoogwaardige producten staan wij bovendien altijd met professioneel advies voor u klaar. Neem contact met ons op!

 

 

 

Neem contact met ons op!