Moving Components – wij brengen dingen in beweging

Tot onze Moving Components behoren inmiddels meer dan 39.000 producten, die op verschillende intralogistieke gebieden gebruikt kunnen worden. Onze wielen en zwenkwielen, transport- en handlingtechniek en conveyortechniek helpen om goederen snel en efficiënt van A naar B te brengen. Het merendeel van onze Moving Components wordt geproduceerd in de Europese Unie, zodat u profiteert van korte levertijden en hoge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn wij in staat om Moving Components individueel aan de omstandigheden van uw bedrijf aan te passen. Ontdek de grote productselectie in de webwinkel van TORWEGGE! 

Wielen en zwenkwielen - onze bestsellers

 

Rubberen wielen, apparatuurwielen, hittebestendige zwenkwielen of zwaar belastbare wielen – TORWEGGE heeft vele wielen en zwenkwielen voor verschillende toepassingen in het assortiment, om de materiaalstroom in uw bedrijf te verbeteren. Al meer dan 60 jaar ontwikkelen wij Moving Components in de vorm van zwenkwielen en wielen en hebben daardoor veel ervaring. Zo kunnen wij, afhankelijk van de omstandigheden in uw bedrijf, precies inschatten welke wielen en zwenkwielen het meest geschikt zijn. Onze experts staan daarbij altijd met advies voor u klaar en helpen u verder. 

 

Meer over wielen

Individuele conveyortechniek

 

Het doel van onze Moving Components is om de werkstroom in bedrijven efficiënter te maken. Met behulp van onze producten uit de conveyortechniek kunt u uw personeel ontlasten en tegelijkertijd interne processen en routines verbeteren. In ons productassortiment vindt u een groot aanbod aan transportwieltjes, draagrollen, kogelpotten, rollenbanen en veel meer. Bij de realisering wordt u vanaf het begin competent begeleid door onze experts. Op het gebied van onze Intralogistic Solutions begeleiden wij ook complexe projecten, waarvoor wij individuele complete oplossingen samenstellen. Daarbij wordt met name rekening gehouden met interne factoren in het bedrijf, zoals de vloergesteldheid, goederengewichten en andere invloeden.

 

Meer over conveyortechniek

Markus Pilz, hoofd Inkoop van Gabriel

"Je merkt gewoon dat TORWEGGE dezelfde filosofie aanhoudt als wij:
verantwoordelijk handelen in het belang van de klant."

 

Xetto Arbeitsergonomie

Moving Components in de transport- en handlingtechniek

 

Naast het eenvoudige gebruik is ook de ergonomie zeer belangrijk als het om de bediening van onze Moving Components gaat. Met name bij de bediening van grotere machines van de transport- en handlingtechniek in de intralogistiek is een ergonomische werkplek uiterst belangrijk. Onze experts leggen u in een persoonlijk gesprek uit, hoe u uw werkplek ergonomischer kunt inrichten en helpen u bij de planning en realisering van efficiëntere werkprocessen. Bij ons vindt u handling- en transporttechniek zoals C-railsystemen, retractors, hangbaansystemen en vele andere producten. Laat u zich nu adviseren!

 

Naar handling- en transporttechniek

Podiumtechniek – Moving Components

 

Techniek die in de podiumbranche wordt gebruikt moet specifieke eigenschappen hebben, zodat voorstellingen zonder onnodige incidenten kunnen plaatsvinden. Tot deze eigenschappen behoren licht lopen, hoog draagvermogen en geluidsarm. Verder krijgen al onze Moving Components uit de podiumtechniek een matzwarte kleur, zodat lichtbronnen niet weerspiegeld worden. Tot onze Moving Components behoren hoogwaardige producten zoals stagelifters, Blue en Black Wheels alsmede verschillende transportapparaten. Ontdek nu geschikte componenten voor eenvoudig transport van uw podiumtechniek!

 

Meer over ons assortiment voor podiumtechniek

TORWEGGE realiseert uw projecten transparant en competent

 

Gebruik onze Moving Components en zorg voor efficiëntere werkprocessen en een verbeterde bedrijfsinterne materiaalstroom. Met speciale wielen en zwenkwielen, handling- en transporttechnieken, podiumtechnieken en conveyortechnieken kunt u verschillende gebieden in uw bedrijf optimaliseren. Onze experts adviseren u graag, zodat u de geschikte intralogistieke oplossing kunt vinden. U kunt altijd telefonisch of via onze contactformulier contact met ons opnemen. Wij horen graag van u!

 

Naar het contactcenter

Onze catalogi

 

Een overzicht van alle producten vindt u in onze catalogi. Download ze nu om het juiste artikel te vinden!

 

 

 

Wielen & zwenkwielen en Conveyortechniek (EN)

Wielen & zwenkwielen (DE)

Conveyortechniek (DE)

Handlingtechniek (DE)

Afvalverwerkingstechniek (DE)

Podiumtechniek (DE)

Voedingsmiddelen Industrie (DE)