Wanneer het moet bewegen...

Ons portfolio omvat meer dan 39.000 verschillende componenten. Hierdoor hebben we voor alle toepassingsgebieden gegarandeerd de juiste oplossing paraat. Zo kunnen onze producten worden gebruikt voor alle verplaatsbare elementen binnen een bedrijf of huishouden, bijv. tafelwagens, meubels of magazijnwagens. Doordat we onze producten overwegend binnen de Europese Unie produceren, waarborgen we korte levertijden en een hoge kwaliteitsstandaard.

Wielen en zwenkwielen

 

Zonder wielen en zwenkwielen geen beweging. De productie van componenten voor uiteenlopende industriële toepassingen vormde ten tijde van onze oprichting ons belangrijkste werkveld. Vandaag de dag is dit nog steeds een van onze kernactiviteiten. Door de ruim 60 jaar ervaring met het ontwikkelen en verkopen van wielen en zwenkwielen, zijn wij rasechte experts.

 

Meer over wielen

Conveyortechniek

 

Wij stellen vast hoe de materiaalstroom binnen uw bedrijf verbeterd kan worden. Naast het leveren van componenten voor conveyortechniek, zoals bijv. palletrolrails, draagrollen en kogelpotten, voorziet ons ervaren team u graag van advies. Ook een inventarisatie op locatie behoort tot de mogelijkheden. Voor complexe toepassingen en/of automatiseringsoplossingen, ondersteunen we u bovendien met de expertise van onze afdeling Intralogistic Solutions.

 

Meer over conveyortechniek

Markus Pilz, hoofd Inkoop van Gabriel

"Je merkt gewoon dat TORWEGGE dezelfde filosofie aanhoudt als wij:
verantwoordelijk handelen in het belang van de klant."

 

Xetto Arbeitsergonomie

Handling- en transporttechniek

 

Ergonomisch werken is voor ons een belangrijk thema, ook binnen de intralogistiek. Door demografische veranderingen en onze verantwoordelijkheid tegenover medewerkers, worden we voortdurend aangespoord onszelf te verbeteren. Onze componenten voor handling- en transporttechniek kunnen ook binnen uw bedrijf een waardevolle bijdrage leveren aan de arbeidsergonomie. We adviseren u graag over het inrichten van ergonomische werkplekken en over het samenstellen van componenten.

 

Naar handling- en transporttechniek

Branche: Podiumtechniek

 

Lees alles over ons assortiment voor podiumtechniek. U vindt er uiteenlopende producten die uitermate geschikt zijn voor uw toepassing: van zwarte of blauwe zwenkwielen tot onze StageLifter.

 

Meer over ons assortiment voor podiumtechniek

Onze catalogi

 

Een overzicht van alle producten vindt u in onze catalogi. Download ze nu om het juiste artikel te vinden!

 

 

 

Wielen & zwenkwielen en Conveyortechniek (EN)

Wielen & zwenkwielen (DE)

Conveyortechniek (DE)

Handlingtechniek (DE)

Afvalverwerkingstechniek (DE)

Podiumtechniek (DE)

Voedingsmiddelen Industrie (DE)