Intralogistieke oplossingen

Wanneer u de materiaalstroom binnen uw bedrijf wilt verbeteren, zijn wij daarvoor de juiste partner. We ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen voor het transport van alle soorten goederen. De uitgebreide mogelijkheden omvatten bijvoorbeeld conveyorsystemen voor het transport van fabricaten, montagesystemen ter verbetering van de ergonomie op de werkplek, of zelfrijdende transportsystemen zoals onze TORsten. Na een nauwkeurige analyse van uw behoeften en vereisten, ontwerpen wij een intralogistieke oplossing die daar perfect op aansluit.

Advies

 

Intralogistieke oplossingen zijn doorgaans complex. Daarom is er uitgebreid advies nodig voordat u tot aankoop overgaat. Tijdens de projectplanning stellen onze medewerkers vast wat uw wensen zijn. Zo vinden zij samen met u de juiste intralogistieke oplossing.

 

Verder lezen

Planning en projectopzet

 

Bij het uitvoeren van een project werken wij tijdens alle stappen met volledige transparantie voor alle betrokkenen. Daarom is een soepel verloop voor ons vanzelfsprekend. We behouden het overzicht en bieden uitdagingen het hoofd dankzij onze uitgebreide ervaring.

 

Verder lezen

 

"Een intralogistieke oplossing is voor ons pas optimaal wanneer er aan alle voorwaarden voldaan wordt, de klant er enthousiast over is, en er ruimte blijft voor latere uitbreidingen. Door een nauwe samenwerking met de klant, kunnen wij als intralogistiek specialist oplossingen creëren die werkelijk optimaal zijn!"

 

Jörn Dauer, afdelingshoofd Intralogistiek​​​​​​​

 

Implementatie

 

Wanneer naast techniek en projectmanagement, ook het ontwerp en de constructie gereed zijn, beginnen we aan de implementatie. Daarbij ontvangt u onze voortdurende ondersteuning. We begeleiden het project tot aan de uiteindelijke afname en, waar nodig, uiteraard ook daarna.

 

Verder lezen

Impressies van projecten