Nooit de basis uit het oog verliezen

 

In Europa zijn we een van de belangrijkste leveranciers van wielen en zwenkwielen, conveyortechniek, handlingtechniek en intralogistieke oplossingen. Zo zijn we een sterke partner voor handel en industrie. Met creatieve ideeën en passie voor innovatie, komen we tegemoet aan de behoeften van bedrijven. Dit doen we door het leveren van toekomstbestendige oplossingen voor interne materiaalstromen. Daarbij begeven we ons ook buiten de gebaande paden om onze klanten een optimale oplossing te bieden.

 

 

 

“Onze slogan, "Wij brengen de toekomst in beweging", betekent dat we altijd doorvragen en ervoor openstaan nieuwe wegen in te slaan. Ja zeggen tegen het onbekende en ja zeggen tegen verandering! Ons voortdurend verder ontwikkelen om altijd te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Dat is onze missie."

Thomas Otto, bedrijfsleider, TORWEGGE GmbH & Co. KG

 

Wij ondersteunen klanten

 

Onze klanten staan onvoorwaardelijk centraal. Wij leveren producten en oplossingen waarmee u succesvoller bent. Onze werkwijze kenmerkt zich door vriendelijkheid, tempo, flexibiliteit en een nauwe band met klanten. Dit laatste vinden wij bijzonder belangrijk. Wij ondersteunen u met onze kunde. Niet alleen vanaf het eerste advies tot aan de oplevering of ingebruikname, maar ook daarna. Wij nemen de tijd voor u en zijn dankzij een landelijke buitendienst altijd bij u in de buurt.

 

TORWEGGE – Wij brengen de toekomst in beweging.