TORWEGGE conveyortechniek kopen

De conveyortechniek moet voor elke branche individueel op maat worden gemaakt. Als onderdeel van de machinebouw en de interne logistiek van een bedrijf vormt deze het middelpunt voor een onberispelijke productketen en soepele werkverlopen. De conveyortechniek-componenten van TORWEGGE verbeteren de interne materiaalstroom. Bij ons vindt u een standaard assortiment aan draagrollen, rolrails, rollenbanen en kogelpotten. Indien nodig produceren wij ook individuele complete oplossingen voor u. Daarbij begeleiden wij u al in de planningsfase van uw project. Onze Intralogistic Solutions maken ook de ontwikkeling en productie van complexe automatiseringsoplossingen mogelijk.
Richt uw interne materiaalstroom nu effectief en eenvoudig in, met de conveyortechniek van TORWEGGE! Wij stellen vele verschillende technieken voor verschillende eisen beschikbaar. Heeft u vragen over onze conveyortechniek of zoekt u nog naar de geschikte oplossing? Dan adviseren onze experts u graag in een persoonlijk gesprek!

Draagrollen

 

De standaard uitvoeringen van draagrollen van TORWEGGE bestaan uit een buis, een as, lager en een lagerbodem. Indien nodig produceren wij deze ook in overeenstemming met uw individuele eisen en conform de taakstellingen. U ontvangt draagrollen met verschillende buisuitvoeringen, lagerbodems, aseindbewerkingen en coatings, zodat u voor uw eisen de geschikte TORWEGGE conveyortechniek vindt. 

 

Naar onze draagrollen

Rolbanen

 

Onze zware last-rolbanen zijn voor de optimalisatie van uw bedrijfsinterne transport. Daarnaast leveren wij bijpassende accessoires met standaard componenten, die het transport van uw goederen efficiënter maken. 

 

Naar onze rolbanen

Transportwieltjes

 

Transportwieltjes kunt u bij TORWEGGE in verschillende uitvoeringen en gewichtscategorieën bestellen. Ze worden voornamelijk gebruikt bij rolrails en doorloopstellingen, maar kunnen ook als verschillende transportoplossingen worden gebruikt. 

 

Naar onze transportwieltjes

Rolrails

 

Rolrails zijn bedoeld voor het efficiënte en besparende transport van verschillende goederen. TORWEGGE heeft zowel kleine uitvoeringen voor doorloopstellingen en lichte transportgoederen alsook zware last- en palletrolrails.  

 

Naar onze rolrails

Kogelpotten

 

De wendbare en robuuste kogelpotten in ons assortiment maken het eenvoudige verschuiven, draaien en sturen van transportgoederen mogelijk. Lichte tot zware transportgoederen kunnen met onze kogelpotten eenvoudig worden getransporteerd. 

 

Naar onze kogelpotten

Draaikransen

 

Draaikransen zijn verbindingselementen die draaibewegingen overdragen, zoals ook het geval is bij het zwenken van de voorste as op de dissel van een vrachtwagenaanhanger. TORWEGGE draaikransen kunnen worden gebruikt bij het transport van goederen van verschillende afmetingen en gewichten. 

 

Naar onze draaikransen

Nu conveyortechniek-componenten van TORWEGGE kopen

 

Gebruik de TORWEGGE conveyortechniek voor een effectieve en eenvoudige materiaalstroom in uw bedrijf! Bij vragen over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen, onze experts adviseren u uitgebreid in een persoonlijk gesprek of schriftelijk via e-mail. Wij kijken uit naar onze samenwerking!

 

Naar het contactcenter