Conveyortechniek

Onze conveyortechniek verbetert uw interne materiaalstroom. Onder de componenten voor conveyortechniek vindt u onder andere draagrollen, rollenbanen, rolrails en kogelpotten. Op aanvraag leveren we ook totaaloplossingen die individueel op uw wensen worden aangepast. Zo ondersteunen wij u al vanaf de planningsfase van uw project. Voor complexe toepassingen en/of automatiseringsoplossingen, ondersteunen we u bovendien met de expertise van onze afdeling Intralogistic Solutions.

Draagrollen

 

Veel draagrollen worden bij ons individueel naar wens vervaardigd, zodat ze optimaal bij de betreffende taak passen. Daarnaast bieden we een aantal standaarduitvoeringen aan. Met uiteenlopende buistypen, lagerpotten, as-uiteinden en coatings, bereiken we een breed assortiment met uiteenlopende varianten.

 

Naar onze draagrollen

Rollenbanen

 

Het maakt niet uit hoe zwaar uw te verplaatsen product is - onze niet-aangedreven rollenbanen optimaliseren intern transport. Standaardcomponenten kunnen worden uitgebreid met handige accessoires om diverse goederen nog efficiënter te transporteren.

 

Naar onze rollenbanen

Transportwieltjes

 

Onze veelzijdige conveyorwieltjes vinden toepassing in de meest uiteenlopende transportsystemen, maar zijn met name geschikt voor rolrails of doorrolstellingen. Ons assortiment omvat talloze uitvoeringen en gewichtsklassen.

 

Naar onze transportwieltjes

Rolrails

 

Rolrails zijn geschikt voor het transport van diverse goederen. Dit verloopt efficiënt en wordt geheel op uw wensen afgestemd. Ons assortiment beslaat alles van kleine rolgeleiders voor doorrolstellingen en lichte goederen, tot rollenrails voor zware lasten en pallets.

 

Naar onze rolrails

Kogelpotten

 

Met kogelpotten kunt u goederen gemakkelijk verschuiven, draaien en bewegen. Onze wendbare kogelpotten maken het eenvoudig om lichte tot zware producten te transporteren.

 

Naar onze kogelpotten

Draaikransen

 

Draaikransen zijn verbindingselementen die draaibewegingen overdragen, zoals het zwenken van de voorste as op de dissel van een aanhangwagen. Onze oplossingen voldoen aan de meest uiteenlopende vereisten, ongeacht welke afmeting of gewicht uw goederen hebben.

 

Naar onze draaikransen