Lichte tot middelzware zwenkwielen bij TORWEGGE

Om mogelijke zware transportongevallen te kunnen vermijden moet u zwenkwielen gebruiken die aan de betreffende eisen voldoen en voldoende sterk zijn. Als u in uw bedrijf voornamelijk kleine goederen transporteert, gebruikt u voor het optimale industriële transport onze lichte zwenkwielen. Voor iets hogere eisen adviseren wij daarentegen onze middelzware zwenkwielen. Kom nu meer te weten over ons assortiment aan lichte en middelzware zwenkwielen!

Wat is kenmerkend voor lichte zwenkwielen?

Bij ons vindt u lichte en middelzware zwenkwielen met verschillende uitrustingen voor verschillende eisen. Zo willen we er zeker van zijn dat u ook de modellen vindt die u voor uw specifieke toepassing nodig heeft. Onze lichte zwenkwielen vervaardigen wij met een twee tot drie millimeter verzonken staalplaatbehuizing, die tot 400 kg kunnen dragen. De middelzware zwenkwielen bestaan daarentegen uit een staalplaatbehuizing van vier tot vijf millimeter en krijgen daardoor een hoger draagvermogen van maximaal 700 kg. U hoeft deze alleen met een plaat aan het object te bevestigen. De lichte zwenkwielen van TORWEGGE hebben in plaats daarvan een boutgat of een bevestigingsplaat.

 
Nog een voordeel bij onze lichte en middelzware zwenkwielen is dat deze in verschillende varianten met een goede prijs-kwaliteitverhouding verkrijgbaar zijn. TORWEGGE heeft lichte zwenkwielen van rubber, elastisch rubber, thermoplast en ook polyurethaan met kogel-, rol- of glijlager. Deze overtuigen door een stille loop, zijn robuust en ook trillingsdempend. De middelzware zwenkwielen uit ons assortiment zijn daarentegen verkrijgbaar in uitvoeringen van polyurethaan, elastisch polyurethaan, polyamide en elastisch rubber met kogellager. Ze onderscheiden zich door hun duurzaamheid en hoge chemische bestendigheid.

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Lichte tot middelzware zwenkwielen bij TORWEGGE aanvragen

 

Afhankelijk van materiaal en uitvoering kunt u onze lichte en middelzware zwenkwielen bij heel verschillende afdelingen van uw bedrijf gebruiken. Het gebruik van speciale materialen maakt het dragen van zwaardere lasten mogelijk en maakt de zwenkwielen zeer robuust. Mocht u zeer zware gewichten moeten verplaatsen, adviseren wij onze zware zwenkwielen tot 1.250 kg of onze zwaarlast-zwenkwielen tot 10 ton! Bij vragen over onze lichte en middelzware zwenkwielen adviseren wij u graag in een persoonlijk gesprek! Ons bedrijf vindt samen met u de passende zwenk- of bokrollen voor uw objecten. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

 

Lichte tot middelzware zwenkwielen in onze catalogus