Hangbaansystemen van TORWEGGE bestellen

 

Het gebruik van hangbaansystemen in bedrijven draagt bij aan meer arbeidsveiligheid en een grotere efficiëntie. Ze worden gebruikt voor slangen en kabels die directe energietoevoer leveren. Met hangbaansystemen creëert u gestructureerde werkplekken en een continue energievoorziening. Vraag nu de hoge-kwaliteit hangbaansystemen van TORWEGGE aan!

 

Voordelen van hangbaansystemen

Hangbaansystemen bestaan uit modules die aan uw eisen worden aangepast. Het flexibele systeem brengt de kabels en slangen aan het plafond boven uw werkbank. Daarmee dient het hangbaansysteem ook als hefsysteem of als toevoer van een kettingtakel. Uw werkplek wordt meer gestructureerd. Met deze toepassing van hangbaansystemen heeft u een efficiënt en ergonomisch transport van een grote verscheidenheid aan goederen en zware werktuigen.

TORWEGGE biedt een breed gamma van verschillende hangbaansystemen. Wij kunnen u voorzien van nauwkeurig passende rails van gegalvaniseerd of roestvrij staal, en van 90°-bochten waarmee u probleemloos haakse bochten neemt. Deze zijn uitermate geschikt voor een verandering van richting en zijn gebaseerd op het draagvermogen van de rol.

Als u afzonderlijke rails met elkaar wilt verbinden, dan kunt u de railhouders en railverbinders van TORWEGGE gebruiken. Wij leveren railverbinders met kopplaat, hoekbevestiging en draadstangen. Ook vindt u bij ons lasbare railhouders om uw rails op een perfecte manier aan elkaar te bevestigen.

Gebruik onze onbreekbare transporthaken voor probleemloos transport van zware of lichte ladingen. Om uw hangbaansysteem compleet te maken vindt u bij TORWEGGE eindhaken die het hard tot stilstand komen of wegglijden van kabelwagens verhinderen.

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Bestel hoge-kwaliteit hangbaansystemen bij TORWEGGE

 

Directe aanvoer van energie aanvoeren of efficiënt transport van goederen! TORWEGGE hangbaansystemen maken het mogelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om uw hangbaansysteem precies aan uw wensen aan te passen. Bij ons vindt u alle bijbehorende hangbaancomponenten. Het TORWEGGE bevestigingssysteem is niet ingewikkeld. U ontvangt alle noodzakelijke onderdelen. Wilt u meer weten over onze verschillende hangbaansystemen? Vraag informatie bij TORWEGGE!

In ons assortiment vindt u meer over handling- en transporttechniek zoals retractors of heftafels voor een perfecte structuur op de werkplek. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies? Neem contact met ons op. Ons deskundige team helpt u graag, op elk moment!

 

Naar contactcenter

Arbeidsergonomie binnen de intralogistiek

 

Een ergonomische werkplek bevordert de gezondheid en voorkomt ziektegevallen die vaak beginnen met een onjuiste lichaamshouding. Daarom is het noodzakelijk de werkprocessen binnen uw bedrijf eens goed onder de loep te nemen.

 

Demografische verschuivingen hebben ook invloed op intralogistiek. Daar komt in deze bedrijfstak, net als op veel andere plekken, ook nog een tekort aan vakmensen bij. Aandoeningen aan spieren of botten zijn in deze sector geen zeldzaamheid.

 

Probeer eens een nieuwe aanpak! Ons team helpt u graag bij het ergonomisch inrichten van uw intralogistiek.

 

Direct advies aanvragen