Optimale ergonomie bij verplaatsingen

 

Conveyortechniek staat allereerst in dienst van een efficiënt en ergonomisch transport van goederen. Hangende transportsystemen zijn voor deze vereisten beter geschikt dan op de vloer gemonteerde conveyortechniek. Onze robuuste C-rails vormen een optimale basis voor hangende transportsystemen waarmee zowel goederen als zware gereedschappen verplaatst kunnen worden. De systemen worden verzinkt of in rvs uitgevoerd.

 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Hebben we uw interesse gewekt?

 

Bent u geïnteresseerd in onze hangbaansystemen? Wat fijn om te horen! Als u meer informatie of technische gegevens wilt inzien, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard helpen we u ook graag via ons contactcenter bij het kiezen van een geschikt product.

 

Naar contactcenter

Arbeidsergonomie binnen de intralogistiek

 

Een ergonomische werkplek bevordert de gezondheid en voorkomt ziektegevallen die vaak beginnen met een onjuiste lichaamshouding. Daarom is het noodzakelijk de werkprocessen binnen uw bedrijf eens goed onder de loep te nemen.

 

Demografische verschuivingen hebben ook invloed op intralogistiek. Daar komt in deze bedrijfstak, net als op veel andere plekken, ook nog een tekort aan vakmensen bij. Aandoeningen aan spieren of botten zijn in deze sector geen zeldzaamheid.

 

Probeer eens een nieuwe aanpak! Ons team helpt u graag bij het ergonomisch inrichten van uw intralogistiek.

 

Direct advies aanvragen