Zwenkwielen en bokwielen bij TORWEGGE kopen

TORWEGGE heeft een uitgebreid assortiment aan zwenkwielen en bokwielen die gemaakt zijn voor verschillende toegangsgebieden en dus geschikt zijn voor verschillende toegangsgebieden. Ontdek het uitgebreide assortiment en vind de geschikte wielen voor uw toepassing in de webwinkel van TORWEGGE. Onze servicemedewerkers staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies. Hieronder staat gedetailleerde informatie over onze zwenkwielen in het assortiment!

Lichte tot middelzware zwenkwielen

 

Onze lichte tot middelzware zwenkwielen zijn geschikt voor gebruik in verschillende industriële toepassingen. De lichte zwenkwielen kunnen worden belast met maximaal 400 kg en kunnen aan pallets of boutgaten worden bevestigd. Middelzware zwenkwielen kunnen daarentegen met maximaal 700 kg worden belast en worden met behulp van plaatbevestigingen aan objecten aangebracht. Al onze rollen zijn in verschillende varianten beschikbaar, afhankelijk van de omstandigheden in uw bedrijf.

 

 

 

Naar onze lichte tot middelzware zwenkwielen

Zware zwenkwielen tot 1,25 ton

 

Als u objecten tot 1,25 ton wilt verplaatsen, moet u onze zware zwenkwielen gebruiken. Deze hebben een zware behuizing met geharde lagerschalen voor bijzonder robuuste zwenkwieleigenschappen. Zo zijn ze ongevoelig voor schokken en stoten. In onze TORWEGGE-webwinkel hebben wij verschillende modellen die geschikt zijn voor uw bedrijfsomstandigheden. Als u twijfelt over welke zwenkwielen de juiste zijn, kunt u zich altijd laten adviseren.

 

Naar onze zware zwenkwielen

Zwaarlast-zwenkwielen tot 10 ton

 

Bij uiterst zware objecten adviseren wij onze zwaarlast-zwenkwielen, die uit een stalen lasconstructie voor hoge dynamische belastingen tot 10 ton bestaan. De axiale groefkogellagers en kegelkogellagers zorgen ervoor dat de zwenkwielen ongevoelig zijn voor schokken en stoten. De behuizing is geborgd met zware middenbouten en is daarom in staat om het hoge draagvermogen aan te kunnen. Vind de geschikte zwaarlast-zwenkwielen in de webwinkel!

 

 

 

Naar onze zwaarlast-zwenkwielen

Rvs zwenkwielen

 

De rvs zwenkwielen bestaan uit roestvrij chroom-nikkelstaal en zijn daardoor resistent tegen corrosie en kunnen probleemloos worden gereinigd. Bovendien zijn de zwenkwielen temperatuurbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in koelcellen en ovens. Zo worden de rvs zwenkwielen vaak gebruikt in industrieën met hoge hygiënische normen, zoals de farmaceutische- of levensmiddelenindustrie. Onze rvs rollen kunnen afhankelijk van het model materialen en goederen tot een ton dragen.

 

Naar onze rvs zwenkwielen

Apparatuurwielen

 

Zwenkrollen met zeer geringe bouwhoogte worden aangeduid als apparatuurwielen. Deze zijn flexibel monteerbaar en veelzijdig inzetbaar, omdat ze veel verschillende bevestigingsmogelijkheden hebben. Apparatuurwielen worden ook thuis of op kantoor bij meubels of bureaustoelen gebruikt, omdat ze licht lopen en geluidsarm zijn. Ontdek het grote aanbod aan modellen met diverse bevestigingsmogelijkheden in de webwinkel!

 

Naar onze apparatuurwielen

Hittebestendige wielen en zwenkwielen

 

Onze hittebestendige zwenkwielen en wielen zijn dankzij speciale materiaalmengsels bestand tegen extreme temperaturen. Afhankelijk van welk model u kiest zijn de Moving Components bestand tegen temperaturen tussen -40 en +300 °C. Dit type zwenkwielen wordt met name gebruikt in industrieën, die bak- en temperovens gebruiken, zoals de levensmiddelenbranche. Voor deze branche bieden wij onze hittebestendige zwenkwielen en wielen ook met rvs behuizing aan. 

 

Naar onze hittebestendige wielen en zwenkwielen

Hoogwaardige bokwielen en zwenkwielen – laat u nu adviseren

 

Vind nu de geschikte zwenkwielen en bokwielen voor uw bedrijf bij TORWEGGE! Onze hoogwaardige zwenkwielen kunnen in vele toepassingen worden gebruikt om de bedrijfsinterne materiaalstroom te verbeteren. Mocht het geschikte zwenkwiel er niet bij zitten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij produceren individuele zwenk- en bokwielen die op uw behoeften zijn afgestemd. Voor grotere projecten kunt u op maat gemaakte intralogistieke oplossingen door ons laten ontwerpen. Daarbij ondersteunen wij u van advies tot realisering en werken transparant met u samen, zodat u efficiënter en productiever kunt werken. In een persoonlijk gesprek kunt u zich laten adviseren door onze experts. Wij kijken uit naar onze samenwerking!

 

Naar het contactcenter