Zwenkwielen

Met het begrip zwenkwiel of bokwiel doelen we op de combinatie van een wiel met behuizing. Onze behuizingen zijn ontworpen voor verschillende toepassingen, variërend van licht tot zwaar gebruik. Naast onze standaard zwenk- of bokwielen, leveren we ook andere combinaties die individueel worden vervaardigd. Voor meer informatie staan onze adviseurs u graag te woord tijdens een persoonlijk gesprek.

Lichte tot middelzware zwenkwielen

 

Ons assortiment van lichte tot middelzware zwenkwielen is geschikt voor het transport van industriële goederen. Elk zwenkwiel kan daarbij tot 700 kilo worden belast. Deze zwenkwielen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die allemaal een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

 

 

 

Naar onze lichte tot middelzware zwenkwielen

Zware zwenkwielen tot 1,25 ton

 

Om een dynamische belasting tot 1,25 ton per wiel mogelijk te maken, zijn onze zware uitvoeringen voorzien van een geharde lagerbehuizing die niet gevoelig is voor schokken of stoten.

 

Naar onze zware zwenkwielen

Zwaarlast-zwenkwielen tot 10 ton

 

De behuizingen uit onze stevigste reeks, bestaan uit een constructie van gelast staal om een hoge dynamische belasting tot 10 ton mogelijk te maken.

 

 

 

Naar onze zwaarlast-zwenkwielen

Rvs zwenkwielen

 

Rvs zwenkwielen roesten niet en kunnen daardoor eenvoudig worden gereinigd. Zodoende zijn ze geschikt voor gebruik in de levensmiddelen- en farmaceutische industrie, alsook vele andere sectoren waar hoge eisen aan de hygiëne worden gesteld.

 

Naar onze rvs zwenkwielen

Apparatuurwielen

 

Apparatuurwielen worden gekenmerkt door een bijzonder geringe hoogte. Doordat onze wielen met uiteenlopende bevestigingsmethoden verkrijgbaar zijn, kunnen ze flexibel worden gemonteerd voor veelzijdig gebruik.

 

Naar onze apparatuurwielen

Hittebestendige wielen en zwenkwielen

 

Wanneer u bij bijzondere koude of hitte werkt, zijn onze temperatuurbestendige wielen en zwenkwielen de juiste keuze. Afhankelijk van de uitvoering, zijn deze geschikt voor gebruik bij temperaturen tussen de minus 40 en plus 300 graden Celsius.

 

Naar onze hittebestendige wielen en zwenkwielen