Handige hulpjes voor in uw magazijn of bedrijf

 

Ons aanbod aan verrijdbaar transportmateriaal is veelzijdig. Het omvat steekwagens, trolleys, onderstellen, tafelwagens, transportkarren, palletwagens en individueel ontworpen producten. De apparatuur is voorzien van wielen uit eigen huis, zodat het goed manoeuvreerbaar en soepel te verrijden is. Zodoende dragen deze artikelen bij aan een ergonomische werkplaats waar veilige en efficiënte processen worden gewaarborgd.

Het transportapparaat xetto® is een bijzonder interessant voorbeeld. beschikt over een hefsysteem zodat het apparaat zelfstandig of door één persoon in een grote auto of bestelwagen kan worden geladen – en dat met een lading tot 250 kilogram.

 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Hebben we uw interesse gewekt?

 

Bent u geïnteresseerd in ons transportmaterieel? Wat fijn om te horen! Als u meer informatie of technische gegevens wilt inzien, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard helpen we u ook graag via ons contactcenter bij het kiezen van een geschikt product.

 

Naar contactcenter

Arbeidsergonomie binnen de intralogistiek

 

Een ergonomische werkplek bevordert de gezondheid en voorkomt ziektegevallen die vaak beginnen met een onjuiste lichaamshouding. Daarom is het noodzakelijk de werkprocessen binnen uw bedrijf eens goed onder de loep te nemen.

Demografische verschuivingen hebben ook invloed op intralogistiek. Daar komt in deze bedrijfstak, net als op veel andere plekken, ook nog een tekort aan vakmensen bij. Aandoeningen aan spieren of botten zijn in deze sector geen zeldzaamheid.

Probeer eens een nieuwe aanpak! Ons team helpt u graag bij het ergonomisch inrichten van uw intralogistiek.

 

Direct advies aanvragen