TORWEGGE Transportmateriaal voor magazijn en fabriek

 

Transportmateriaal wordt gebruikt om ruimtelijke afstanden op de efficiëntste manier te overbruggen. Transportmateriaal maakt het werkproces van uw werknemers op verschillende gebieden lichter en gemakkelijker. Zo biedt transportmateriaal belangrijke oplossingen voor de arbeidsergonomie en de efficiëntie en de veiligheid van processen. Breng zware ladingen, gereedschap of onderdelen sneller naar hun bestemming! Bekijk het aanbod van TORWEGGE.

 

Voordelen en gebruik van transportmateriaal

TORWEGGE biedt transportmateriaal in verschillende uitvoeringen. Deze transportmiddelen worden gebruikt voor een breed scala van toepassingen in de handel, de industrie of in uw eigen werkplaats thuis. Transportmateriaal maakt het vervoer van modulaire en stapelbare dozen en andere goederen efficiënter. Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit, ergonomisch en stabiel. Ontworpen voor het verplaatsen van verschillende soorten goederen met verschillende gewichten. Onze eigen zwenkwielen zorgen voor goede manoeuvreerbaarheid en het soepel rijden van ons transportmateriaal.

Transportmateriaal zorgt ervoor dat werknemers worden ontlast bij het verplaatsen van goederen en arbeidsmiddelen. Onze transportmiddelen zijn gemakkelijk te bedienen en vervoeren goederen sneller. Ons transportmateriaal gebruikt geen elektriciteit en is een milieuvriendelijke onderdeel van de transportlogistiek.

Breed scala van transportmateriaal

 

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan transportmateriaal! Wij bieden transportrollers en trolleys, verrijdbare onderstellen, tafelwagens, transportkarren, vork- of palletwagens en op maat gemaakte producten. Deze bestaan uit stalen frames met zwenk- en bokwielen. Onze wielen garanderen een grote wendbaarheid en soepel rijden. Transportrollers en trolleys, die vaak een kunststof frame hebben, worden gebruikt voor het vervoer van modulaire of stapelbare verpakkingen zoals dozen. Ze zijn voor lichtere ladingen tot 150 kg. Verrijdbare onderstellen kunnen tot 1.500 kg vervoeren. TORWEGGE transportkarren worden vaak gebruikt in magazijnen, werkplaatsen en productiefaciliteiten. Deze transportkarren zijn zeer geschikt om gereedschap en arbeidsmiddelen snel en gemakkelijk tussen werkplekken te verplaatsen.

Een bijzonder interessant product is ons transportmiddel xetto®. De xetto kan met een hefinrichting zelfstandig door één persoon in een grote stationcar of bestelwagen worden geladen, zelfs met een lading tot 250 kg.

 

mehr zu Transportrollern
Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Transportrollers en ander transportmateriaal bij TORWEGGE

 

Transportrollers en transportmateriaal zorgen voor gemakkelijk en ergonomisch vervoer van goederen en arbeidsmiddelen in bedrijven. Dit vermindert de werklast van uw werknemers aanzienlijk. Als u interesse hebt in onze handling- en transporttechniek raden wij onze retractors en balancers aan die uw werknemers ondersteunen bij het hanteren van zwaar gereedschap. Als alternatief heeft TORWEGGE verschillende heftafels voor het overbruggen van hoogteverschillen.

Voor vragen over ons transportmateriaal, andere producten of het bestelproces, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze experts geven u graag advies!

 

Naar contactcenter

Arbeidsergonomie binnen de intralogistiek

 

Een ergonomische werkplek bevordert de gezondheid en voorkomt ziektegevallen die vaak beginnen met een onjuiste lichaamshouding. Daarom is het noodzakelijk de werkprocessen binnen uw bedrijf eens goed onder de loep te nemen.

Demografische verschuivingen hebben ook invloed op intralogistiek. Daar komt in deze bedrijfstak, net als op veel andere plekken, ook nog een tekort aan vakmensen bij. Aandoeningen aan spieren of botten zijn in deze sector geen zeldzaamheid.

Probeer eens een nieuwe aanpak! Ons team helpt u graag bij het ergonomisch inrichten van uw intralogistiek.

 

Direct advies aanvragen