Luchtbandwielen

Onze luchtbandwielen zijn verkrijgbaar is diverse uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende wieldoorsneden, profieltypen, body's of diktes. Dankzij de goede demping van vibraties, zijn luchtbandwielen bijvoorbeeld geschikt voor het transport van kwetsbare goederen of voor industrieel gebruik. De wielen kunnen in principe worden gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden; denk bijvoorbeeld aan toepassing als bolderkar- of kruiwagenwiel. 

Voor draaglasten tot 200 kilogram bieden wij u ook antilekbanden uit geschuimd polyurethaan als alternatief voor de standaard luchtband.

Hoe worden onze luchtbandwielen eigenlijk gemonteerd?

Onze collega Uwe Zurheide laat zien hoe een TORWEGGE-luchtbandwiel wordt geassembleerd d.m.v. een velg en een band. Een grote verscheidenheid aan combinaties kan hier worden gerealiseerd. Natuurlijk worden alle luchtbandwielen voor verzending gecontroleerd.

Eigenschappen

Eigenschappen
  • Vloervriendelijk
  • Dempt vibraties
  • Lage rolweerstand op ruwe ondergrond
  • Leverbaar in een uitvoering die geen sporen achterlaat
Ondergrond
stevig & oneffen/ruwe
stevig & glatt/effen
stevig & kwetsbaar
zacht & kwetsbaar
oneffen & losse
Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Hebben we uw interesse gewekt?

 

Bent u geïnteresseerd in onze luchtbandwielen? Wat fijn om te horen! Voor meer informatie of technische gegevens, bekijkt u onze Wielen en zwenkwielen-catalogus. Uiteraard helpen we u ook graag via ons contactcenter bij het kiezen van een geschikt product.

 

 

 

Luchtbandwielen in onze catalogus