1 1

Wij staan op de Hannover Messe

Van 1 tot 5 april zijn we te vinden op de Hannover Messe. Op de gemeenschappelijke stand van technologienetwerk it's OWL (hal 16, stand A04), willen we niet alleen potentiële opdrachtgevers en klanten aanspreken, maar ook onszelf onder de aandacht brengen bij nieuwe medewerkers en vakpersoneel.

03/25/2019
by Vanessa Dumke
Reading time 2 min

 

TORWEGGE Intralogistics GmbH & Co. KG waagt zich op de Hannover Messe aan een spagaat door zich deze keer op twee doelgroepen te richten. Naast ondernemingen uit de sector, wordt er ook naar potentieel toekomstige medewerkers gekeken. Het voor een IFOY Award genomineerde, zelfrijdende transportsysteem TORsten moet opnieuw de aandacht trekken van mogelijke opdrachtgevers en klanten. Het transportapparaat staat op een klein onderstel en navigeert omnidirectioneel. Zo laat TORsten zien hoe hij in de kleinste ruimtes kan worden ingezet. Om met mogelijke sollicitanten in gesprek te komen, zal er op de laatste beursdag een personeelschef van TORWEGGE aanwezig zijn. Ons bedrijf uit Bielefeld is van 1 tot 5 april te vinden bij de gemeenschappelijke stand van technologienetwerk it's OWL in hal 16 (stand A04).

"Wanneer productiebedrijven een nieuwe intralogistieke oplossing aankopen, speelt de ruimte die het systeem inneemt een centrale rol. Hoe minder ruimte er nodig is, des te beter. Op dat vlak scoort onze TORsten hoog," vertelt Uwe Eschment, bedrijfsleider van TORWEGGE Intralogistics GmbH & CO. KG. Dankzij de omnidirectionele rijmethode, is TORsten een uiterst ruimtebesparende keuze voor de interne goederenstroom. De extreme wendbaarheid van dit AGV kunnen de beursbezoekers in levenden lijve aanschouwen bij de stand van technologienetwerk it's OWL.

Daar wil TORWEGGE niet alleen potentiële opdrachtgevers en klanten aanspreken, maar ook mogelijk nieuwe medewerkers en vakmensen. "Oostwestfalen zou als vestigingsplaats van diverse bekende, innovatieve ondernemingen aantrekkelijk moeten zijn voor aanstormend talent. Helaas wordt de regio vaak onderschat," zegt Eschment. Samen met netwerk it's OWL laat TORWEGGE zien wat de regio te bieden heeft. Wie meer wil weten over het arbeidsterrein, instap- en ontwikkelingsmogelijkheden en de werkomgeving van ons familiebedrijf uit Bielefeld, kan op 5 april bij de stand van it's OWL terecht. Op deze laatste beursdag zal er een personeelschef van TORWEGGE aanwezig zijn.

 

Recent Articles