1 1

Wielen en zwenkwielen voor theater- en podiumtechniek en afvalverwerking

We betreden nieuwe markten. In de nabije toekomst zullen we ons richten op de branches afvalverwerking, theater- en podiumtechniek. Daarvoor wordt per 1 augustus 2018 een nieuwe medewerkster aangesteld. Monika Busch zal de verkoop van wielen en zwenkwielen aan klanten uit deze segmenten aanwakkeren. Om onze sectorspecifieke expertise voor deze vakgebieden uit te breiden, zetten we in op netwerken. Daarom zijn we lid geworden van de vereniging "Deutsche Theatertechnische Gesellschaft".

07/17/2019
by Vanessa Dumke

"Ons assortiment bevat talrijke componenten die zeer geschikt zijn voor gebruik op podia, in theaterwerkplaatsen en milieustraten," vertelt CEO Uwe Eschment. In deze marktsegmenten worden vaak speciale zwenkwielen aangevraagd die wij geheel naar wens van de klant fabriceren. De wielen en zwenkwielen die binnen de theater- en podiumtechniek worden gebruikt kenmerken zich door hun soepelheid, stille loop en het hoge draagvermogen. Om ervoor te zorgen dat ze geen licht weerkaatsen, dienen ze bij voorkeur in mat zwart te worden uitgevoerd. Ook binnen de afvalverwerkingstechniek worden zwenkwielen gebruikt die zware lasten moeten dragen. "Bij de vervaardiging voldoen we aan alle wensen van de klant," zegt Eschment.

Om de behoefte vanuit deze sectoren nog preciezer in kaart te brengen en contacten te leggen, hebben we onze netwerkactiviteiten verbreed. Zo werden we onlangs lid van de vereniging "Deutsche Theatertechnische Gesellschaft". En van 13 tot 15 juni zijn we als deelnemer aanwezig op een congres voor podiumtechniek, de 59e Bühnentechnischen Tagung in Dresden. Dit soort evenementen benutten wij om in contact te komen met potentiële klanten uit nieuwe marktsegmenten en bij hen onder de aandacht te komen.

Distributie van wielen en zwenkwielen door nieuwe medewerkster

Onze nieuwe medewerkster Monika Busch zorgt vanaf 1 augustus voor ondersteuning. Ze is al 20 jaar lang werkzaam in de verkoop binnen de branche theater- en podiumtechniek en beschikt daardoor over een uitgebreid internationaal netwerk en een verreikende expertise. Bij ons zal ze straks voor deze markten de verkoop van wielen en zwenkwielen oppakken. Tot die dag treffen we voorbereidingen voor onze entree in de nieuwe segmenten. "Zodra mevrouw Busch er is, zullen we klaar zijn voor oplevering," kondigt Eschment aan.

We kozen voor de werkgebieden afvalverwerking, theater- en podiumtechniek omdat we daar groeipotentieel zien. "Wat het aanbod aan wielen en zwenkwielen betreft, zijn deze markten nog niet verzadigd. We kunnen daar een eigen plek verwerven," zegt Eschment. Op de middellange termijn willen we nog meer markten doelgericht aanboren om onze activiteiten vooral in winstgevende branches uit te breiden.

Recent Articles