Meer dan zomaar een AGV

Beweging vormt de basis van transport. Waarom zou men dan het transportvoertuig op de gebruiker richten, in plaats van een individueel transportplatform te realiseren dat deze beweging overneemt? TORsten is een modulair samengesteld AGV, oftewel automatisch geleid voertuig. Het positioneert zichzelf onder een lading om zo de meeste gangbare dragers en onderdelen met een gewicht tot 3 ton veilig en desgewenst volledig autonoom door uw magazijn of productiehal te verplaatsen.

Dit kan TORsten

 

Ondanks zijn compacte afmetingen is TORsten zeer krachtig. Zijn design met omnidirectionele aandrijving maakt hem bovendien uiterst wendbaar zodat een ergonomische montage in 360 graden kan worden uitgevoerd. De zelfstandig lerende, vrije navigatie rondt het geheel af; TORsten is een vlijtig hulpje voor uw interne logistiek.

  • Omnidirectionele aandrijving
  • Draagvermogen 1.200 kg
  • Snelheid 0,6 m/s
  • Zelflerende autonome navigatie
  • Compacte afmetingen
  • 24/7 te gebruiken

Voor meer informatie kunt u de volgende documenten downloaden:

 

IFOY Award 2019 Nominee

 

Wij zijn voor de IFOY Award 2019 genomineerd in de categorie "AGV & Intralogistics Robot". In 2017 ontvingen we al een IFOY Award. Dit jaar dingen we mee met onze MANIPULA-TORsten. Doordat TORsten uit flexibele modules bestaat, kan hij onder andere worden gebruikt als combinatie van een zelfsturend AGV en robot. Voor IFOY 2019 werd het AGV met een manipulator uitgerust. Zo transformeerde hij in een mobiele orderpick-robot met de naam MANIPULA-TORsten. Het systeem is niet gebonden aan een vaste plaats en zorgt voor efficiëntere processen bij lagere productiekosten. Hij bereikt een bijzonder hoge beschikbaarheid dankzij een geïntegreerd oplaadsysteem via inductie.

 

Impressies

Verder naar...

Realisering

Verder naar...

Succesverhalen

Verder naar...

Advies