We zullen er voor u zijn!

Het Coronavirus raakt ons allemaal en zet ons dagelijks leven op zijn kop, zowel privé als zakelijk. 
Toch blijft de wereld draaien, zowel bij TORWEGGE als bij onze klanten. 
Om ervoor te zorgen dat uw logistiek blijft draaien, staan wij ondanks alle omstandigheden voor u klaar. 

Dankzij aangepaste werkwijzen in onze hele organisatie kunnen wij u zoals gebruikelijk ondersteunen. 
Naast de hoge voorraadbeschikbaarheid zijn wij beschikbaar voor deskundig en persoonlijk advies via telefoon of live chat. 
U kunt ons bereiken ma t/m donderdag van 08:15 t/m 17:00 uur en vr van 08:00 t/m 15:00 uur.

Neem contact op.

 

 

„Wij als TORWEGGE hebben in 60 jaar bedrijfshistorie veel meegemaakt. We hebben grote resultaten geboekt, maar ook diepe dalen gekend. We zijn er altijd sterker uitgekomen. Zoals alle bedrijven wereldwijd staan we nu voor een onbekende uitdaging. We noemen het bewust geen probleem, want we willen en zullen deze Corona Pandemie onder de knie krijgen.
TORWEGGE en al haar medewerkers staan voor deze uitdaging om als een nog sterker team uit te komen en positief naar de toekomst te kunnen kijken. Wij wensen alle medewerkers, klanten, leveranciers en zakenpartners sterkte en vooral een goede gezondheid toe!

John Broeks, Global Sourcing
Patrick Nieuwenhuijzen, Vestigingsmanager

 

Industriële rollen

 

Zonder wielen en zwenkwielen zou er niets bewegen. Regelmatig onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat alles in de productie en opslag moeiteloos en efficiënt kan worden verplaatst. Onze klanten uit bijna alle industrieën vertrouwen al meer dan 60 jaar op industriële wielen van TORWEGGE.

 

Meer over zwenkwielen

Draagrollen

 

Zelfs de beste draagrol is op een gegeven moment versleten en moet worden vervangen. 
Ook hier kunt u op ons rekenen. Naast enkele zwaartekracht- en glijlager rollen vervaardigen wij ook kogellager- en aangedreven rollen volgens uw specificaties.

 

Meer over Draagrollen