Kwaliteitsbewust inkopen!
Met onze ervaring krijgt u een sterke partner aan uw zijde

Onze inkoop is georganiseerd in onze beide vestigingen Bielefeld en Glauchau, die nauw samenwerken om u een goede service te biden. Wij kopen wereldwijd een groot aantal producten in.

In onze inkoop komt de kwaliteit altijd op de eerste plaats.

Wij hechten er veel waarde aan dat dit zo blijft. Om die reden zijn onze producten zeer betrouwbaar, voordelig en snel leverbaar.
Wij bieden u een competent inkoopteam dat zich zal inzetten om tot een goede samenwerking met u te komen. Door nauw contact te onderhouden, hopen wij een gezonde mate van wederzijds vertrouwen te bewerkstelligen. Door onze hoge mate van flexibiliteit en snelle levering, alsmede onze goede speciale oplossingen, hopen wij tot een snelle afwikkeling van de transacties met onze partners te komen.

Wat zoeken wij?

  • Wij zoeken kwalitatief goede producten
  • Competente en betrouwbare partners
  • Wereldwijde zakelijke contacten
  • Partnerschappen voor de korte en lange termijn

Wat verwachten wij van onze leveranciers?

Uw producten zouden steeds van dezelfde goede kwaliteiten moeten zijn. Daarvoor is een kwaliteitsmanagementsysteem niet dwingend noodzakelijk. Om onze internationale zaken ook in de toekomst vlot te kunnen afhandelen, stellen wij prijs op een hoge mate van flexibiliteit en competente contactpersonen.